strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Tables and chairs at restaurant Maritimus at Strömstad Spa.

Magisk mat och havsutsikt från Restaurang Maritimus

Upplev det bästa av västkusten på Restaurang Maritimus. Avnjut en välsmakande meny full av havets delikatesser i sällskap av utsikt över Strömstad och marinan. Här får både öga och gom en magisk upplevelse.

Havets delikatesser

Det ljuvliga läget ger försmak av den välsmakande meny som erbjuds på Restaurang Maritimus. I anslutning till hotellet Strömstad Spa & Resort, bara 10 meter från havskanten, finner du denna restaurangpärla. Njut av de ädlaste vinerna och en smakfull à la carte-meny där havets delikatesser spelar huvudrollen. För den törstige serverar restaurangen även spännande cocktails, bubbel och utvalda ölsorter i ren resortanda. Välkommen till Restaurang Maritimus!

Svensk skärgårdsidyll

Restaurang Maritimus passar perfekt för dig som vill uppleva den svenska skärgårdsidyllen som Nötholmen erbjuder. Under sommartid kan du njuta av utsikten över Strömstad och marinan från restaurangens uteservering, och under de kallare månaderna kan du värma dig med en rykande varm middag inne i restaurangens mysiga atmosfär. Oavsett tid på året erbjuder Restaurang Maritimus det bästa av den svenska skärgården, både i omgivning och på din tallrik.

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

  • locationPinAdress
    Kebalvägen 229, 452 40 Strömstad
  • contactPhoneTelefon
    +46 526 303 15
  • emailContactE-post
    booking.stromstad@strawberry.se