Medlemskap
A fish dish served to a table at NÒR restaurant.

Unna dig god mat och läckra drinkar i Sundsvall

Sundsvall kallas ofta för “en liten storstad”, och det beror på det breda utbudet av restauranger och barer. En weekend i Sundsvall är helt enkelt en garanti för god mat och fantastiska drinkar! Oavsett smak och budget finns det något för alla i denna charmiga kuststad i mitten av Sverige.

Mat och dryck med utsikt över stadskärnan

Clarion Hotel® Sundsvall bor du centralt med närhet till allt som staden har att erbjuda. Du behöver dock inte gå långt för att få njuta av en riktigt välsmakande måltid! Högt upp i hotellet finner du nämligen NÒR Sundsvall där traditionella, nordiska rätter förenas med influenser från Europa. Det finns även en bar på hotellets takterrass med en magnifik utsikt över stadskärnan.

Upptäck Sundsvalls kulinariska utbud

I Sundsvall finner du brasserier, restauranger, caféer och barer i varje hörn. Här finns det något för alla smaklökar, vare sig du är sugen på italienskt, asiatiskt eller en skandinavisk trerättersmiddag. Kombinera en utflykt i natursköna Sundsvall med pulserande stadsliv och utforska stadens breda restaurangscen. Välkommen till Sundsvall - en plats där det bästa av två världar möts.

Sundsvall

Restauranger och barer

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka

Upptäck
Hotell
Restaurang
Konferens