strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Avkoppling i poolen på Clarion Hotel Sundsvall.

Wellness och spa i Sundsvall

Unna dig lite avkoppling nästa gång du besöker Sundsvall och boka något av stadens härliga span. Det stora utbudet gör att alla har möjlighet att hitta ett spa som passar just dem. Perfekt för turister som vill toppa hotellvistelsen och för Sundsvallsbor som vill njuta av en dag på spa.

Varma bad året runt

Sundsvall är en stad som lockar med alltifrån shopping och restauranger till sin egen gatufest och närheten till Höga kusten. Vintertid kliver du in i ett vackert vinterlandskap medan du på sommaren kan vandra på någon av alla vandringsleder som finns i trakten eller ta ett dopp i både hav och insjö. Men för dig som gillar att bada året om, och inte riktigt har förstått grejen med isvak, erbjuds det flera härliga spaanläggningar med uppvärmda pooler.

Spa med poolparty på lördagarna

Sugen på att förlänga spaupplevelsen med flera dagar? Boka då in dig på ett mysigt spahotell! Clarion Hotel® Sundsvall ligger precis intill Selångersån i Sundsvall city och där hittar du moderna Elements Spa. En uppvärmd takpool ger dig en av stans bästa utsikter, medan ång- och torrbastun hjälper till att mjuka upp dina stela muskler och leder. Är du sugen på poolparty bjuder de dessutom in till Pool Club på lördagarna – ett perfekt sätt att kombinera spa och härligt häng med dina vänner!

Sundsvall

Spa och relax

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka