Medlemskap
Inredningsdetaljer av Q.Bar på Quality Hotel Sundsvall.

q.bar – Quality Hotel™ Sundsvalls mysiga lobbybar

Välkommen till q.bar, den naturliga mötesplatsen i Sundsvall. Njut av en god drink, något gott att äta och trevligt sällskap.

Trevlig, stämningsfull och central bar

Baren som ligger i anslutning till Quality Hotel™ Sundsvalls lobby är modern, mysig och har en charmig atmosfär. Den perfekta platsen för en afterwork med vännerna, att värma upp inför bion (barens närmaste granne är Bio Drakstaden) eller varva ner efter konferensen eller shoppingrundan. Oavsett anledning är du varmt välkommen till q.bar.

Livemusik och god mat

Baren erbjuder både en enklare barmeny och en à la carte! Så något gott att äta ska inte vara svårt att hitta. På vardagar serverar de även dagens lunch som du kan spana in här. Det är inte heller sällan som q.bar bjuder på livemusik. Oftast inträffar detta på lördagar och då höjs stämningen, om möjligt, ytterligare. Kika in alla kommande happenings i hotellets eventkalender.

Söker du festlokal?

Fest till helg och till vardag, med företaget, kalas som är stort eller litet. Vi hjälper dig att utforma rätt miljö, meny och nöje för tillfället. Dessutom står vi mer än gärna till tjänst när det gäller att välja och boka underhållning eller andra aktiviteter. Dra nytta av våra erfarenheter och samarbetspartners inom nöjesvärlden!

Modern bar och inredning på Q.Bar på Quality Hotel Sundsvall.Scenen för framträdanden på restaurang Q.Bar på Quality Hotel Sundsvall.Shuffleboard i lobbyn på Quality Hotel™ Sundsvall.

Q.Bar

Sundsvall

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Esplanaden 29, 852 36 Sundsvall
 • contactPhoneTelefon
  46 60 16 00 00
 • emailContactE-post
  q.sundsvall@strawberry.se
 • calendarBokning
  Boka nu
 • Öppettider


  • Måndag – Torsdag: 17.00-23.00

  • Fredag – Lördag: 16.00 – 00.00

  • Söndag: Stängt

  Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.