strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Warm buffet at Meatings at Quality Hotel Carlia in Uddevalla.

Populära restauranger och barer i Sandnes

Äta och dricka i Uddevalla

Mat och dryck på en restaurang eller bar innebär mycket mer än att bara bli mätt och belåten. Att äta en välsmakande middag eller ta ett glas ska vara en upplevelse för alla sinnen! I charmiga Uddevalla finns mängder av trevliga uteställen med spännande och välkomponerade menyer.

Upptäck Uddevallas restaurangutbud

Eftersom Uddevalla är en kustnära stad kan du hitta många restauranger som erbjuder regionstypiska fisk- och skaldjursrätter, samtidigt som det finns ett stort utbud av internationella hak. Du finner även många caféer där du kan slå dig ner och njuta av den svenska fikakulturen. Missa inte heller glasscaféet ICE på Quality Hotel Carlia, vilket brukar beskrivas som ett paradis av svalkande sötsaker.

Njut av drinkar på en pub eller bar

Vad känner du för – en exklusiv vinbar med intressanta viner från hela världen, en avslappnad pub där du kan följa fotbollsmatchen eller kanske en härlig cocktailbar med festlig musik? Uddevalla har många trevliga uteställen där du kan slappna av med en god drink i gott sällskap. Ett bra tips är puben 1803 på tidigare nämnda Quality Hotel Carlia. Här erbjuds ett brett och varierat utbud för ölentusiasten!

Uddevalla

Restauranger och barer

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka