Medlemskap
Pommes frites och musslor serveras på restaurang The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

Vällagade rätter på The Social Bar & Bistro i Växjö

Trevliga smaker i mysig atmosfär i centrala Växjö! Umgås med familj och vänner i en varm, social miljö och njut av en meny full av klassiska bistrorätter i en modern twist – välkommen till The Social Bar & Bistro.

Något för alla smaklökar

Den varierade menyn på The Social Bar & Bistro har något som passar alla, även den kräsne. Om du stannar för en smakfull trerätters middag kan menyn fresta med klassiska bistrorätter med en modern twist. En god pasta eller en saftig hamburgare, och ett sött avslut därtill? De vällagade rätterna får sällskap av ett brett sortiment av viner och ölsorter. Det serveras även lunch under vardagar, se lunchmeny för vecka 21 här.

Naturlig mötesplats

The Social Bar & Bistro hittar du på entréplan av hotellet Quality Hotel™ Royal Corner i slutet av gågatan, mitt i centrala Växjö. Här välkomnas du av en trevlig, avslappnad atmosfär som passar alla tillfällen. Maten och drycken, tillsammans med den charmiga stämningen, gör The Social Bar & Bistro till en naturlig mötesplats för både lokalbor och tillresta.

The Social Bar & Bistro

Bordsservering på restaurang The Social Bar & Bistro på Quality Hotel Royal Corner.Pommes frites och schnitzel på restaurang The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

Växjö

Öppettider

Kontakt

  • locationPinAdress
    Liedbergsgatan 11, 352 32 Växjö
  • contactPhoneTelefon
    +46 470 70 10 03
  • emailContactE-post
    royalcorner@socialbarbistro.se