strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Ansiktsbehandling på St. George Care Spa i Helsingfors.

Njut av sköna spadagar i Finland

Planerar du att ta färjan till vårt vackra grannland i öst? Såväl Helsingfors som andra delar av Finland har mycket intressant att erbjuda, bland annat en stark och livskraftig bastukultur. Landet rymmer mängder av mysiga bastubad och större span – perfekta för såväl uppladdning som nedvarvning.

Missa inte bastun under Finlandsresan

Finland har länge varit ett populärt resmål för alla som längtar efter en mysig weekendresa. Människor i alla åldrar reser till Finland för att njuta av arkitektur, mysiga caféer, magnifika natur och spännande kultur. En viktig del av det sistnämnda är bastubad! Finländarna har alltid sett på bastun som en plats för såväl umgänge som välbefinnande. Under ett besök i Finland bör du absolut besöka ett spa som erbjuder bastubad, och dessa går att hitta både i storstan och längre ut på landsbygden.

En härlig vistelse på spahotell

Om du verkligen vill ta vara på Finlands avkopplade atmosfär är det en god idé att boka några nätters vistelse på ett spahotell. För dig som tar färjan från Stockholm till Helsingfors kan vi varmt rekommendera Hotel Kämp som bjuder på både spa och bastu, samt Clarion Hotel® Helsinki som även har en fantastisk takpool med utsikt över huvudstaden. Båda hotellen ligger nära färjeläget och passar perfekt för dig som vill varva ner efter en livlig natt på färjan.

Finland

Spa och relax