Medlemskap
Spa på Hotel Kämp i Helsingfors.

Spa och wellness i Helsingfors

Helsingfors är huvudstaden i vårt ståtliga grannland i öster. Hit lockas folk för att bland annat njuta av bastu och lyxiga spabehandlingar. När du bokar in dig på ett av Helsingfors många spahotell kan du ladda upp inför – och varva ner efter – de många upplevelser som staden erbjuder.

Njut av spa på centralt läge

I centrala Helsingfors finner du många populära spahotell. Clarion Hotel® Helsinki är en levande mötesplats i västra hamnen som bjuder på fantastiska spaupplevelser med svindlande utsikt. Efter en dag i huvudstaden kan du till exempel varva ner i den uppvärmda takpoolen, eller i en bastu tillsammans med människor från hela världen. Föredrar du mindre spahotell? Kämp Spa och St. George Care är belägna i hjärtat av Helsingfors, och erbjuder såväl bastu som spabehandlingar i lugna miljöer.

Varva resan med träning i toppmoderna gym

Om du mår bra av träning kan du med fördel kombinera dina spa- och bastuupplevelser med sköna pass på gymmet. Såväl Clarion Hotel som Kämp Spa och St. George Care erbjuder toppmoderna gymfaciliteter med helt gratis inträde för dig som är hotellgäst. Eller varför inte göra av med din överskottsenergi ute i Helsingfors? Staden bjuder på allt från klättringsanläggningar, simhallar och lekland inomhus till idrottsanläggningar utomhus för dig som gärna njuter av den friska luften medan du tränar.