Medlemskap
Takpool med utsikt på Clarion Hotel Helsinki i Helsingfors.

Pampig takpool på Clarion Hotel® Helsinki

Finlands huvudstad Helsingfors är känd för mycket. Staden bjuder på en ståtlig arkitektur, spännande shopping, mysiga caféer och inte minst ett stort antal spaanläggningar. För dig som gärna inte missar det sistnämnda under ditt besök är takpoolen på Clarion Hotel® Helsinki ett absolut måste.

En relaxavdelning med fantastisk utsikt

Oavsett om du vill ladda upp inför en spännande dag eller rolig festkväll – eller kanske varva ner efter en dag full av intressanta upplevelser – är Rooftop Pool på Clarion Hotel® Helsinki helt rätt plats att gå till. Från takpoolen har du hisnande stadsvy i tre riktningar, och i anslutning till poolen finner du både bekväma loungemöbler och en värmande bastu. Om du är gäst på hotellet har du gratis tillgång till såväl takterrassen som takpoolen och bastun, oavsett tid på året.

Utforska hotellets välutrustade gym

Inte långt från takpoolen finner du hotellets toppmoderna och välutrustade gym. Här kan du bli av med din överskottsenergi för att sedan koppla av ordentligt i den uppvärmda takpoolen. Efter detta passar det perfekt att svida om på hotellrummet innan du besöker restaurangen för god mat och fräscha drinkar. Även i restaurangen får du såklart njuta av en fantastisk panoramautsikt över staden!

Bastu på Clarion Hotel Helsinki i Helsingfors.Barn i takpoolen på Clarion Hotel Helsinki i Helsingfors.

Takpool

Helsingfors

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Tyynenmerenkatu 2, 00220 Helsinki
 • contactPhoneTelefon
  +358-10-8503820
 • emailContactE-post
  cl.helsinki@strawberry.fi
 • Lunchstängt

  Poolen och bastun håller stängt några timmar mitt på dagen. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.