strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Inomhuspool på Otium Spa i Gjövik.

Avkopplande stund på Otium Spa i Gjövik

Boka nu

Den fina lilla staden Gjövik vid Norges största sjö Mjøsa lockar med härliga kultur- och naturupplevelser. Bo gärna på Quality Hotel Strand, ett hotell som passar både privata gäster och konferenser. Här finns en takrestaurang med magisk utsikt, bio, gym och en fräsch och innehållsrik spaavdelning.

Kall och varm pool, jacuzzi och bastu

På Otium Spa kan du varva ner och ta hand om dig själv en stund. Njut en stund i en bubblande jacuzzi, sätt dig i en varm badtunna eller ta ett snabbt dopp i den kalla poolen. Sedan kan det vara dags att gå in i bastun och bli riktigt varm och mjuk i kroppen igen. Spaanläggningen erbjuder också en välsorterad spabutik och ett stort utbud av olika behandlingar. Boka gärna en effektiv ansiktsbehandling eller en välgörande kroppsmassage.

Upptäck naturen runt Otium Spa

Utöver den härliga spaupplevelsen som Quality Hotel™ Strand och Otium Spa erbjuder dig finns även många möjligheter till fantastiska naturupplevelser i Gjövik. Mjøsa-sjön lockar med bad och ångbåtsturer och runt staden finns många fina vandringsleder och skidspår. Vill du röra på dig men inte gå så långt finns ett välutrustat gym på hotellet. När musklerna har fått sitt kan du kliva in på spaavdelningen och låta kroppen hitta lugn och ro igen.

Inomhuspool på Otium Spa i Gjövik.Inomhuspool på Otium Spa in Gjövik.

Otium Spa

Gjövik

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Strandgata 15, 2815 Gjøvik
 • contactPhoneTelefon
  +47 611 78 600
 • emailContactE-post
  otiumspa@strawberry.no
 • calendarBokning
  Boka nu