Medlemskap
Solnedgång utanför Son Spa i Oslo.

Son Spa – ett lyxigt spahotell strax utanför Oslo

Boka nu

Son Spa erbjuder en avkopplande spavistelse i sitt vackra hotell som ligger precis vid Oslofjorden, några mil söder om Oslo. Hit är du välkommen när du vill få ny energi, ensam eller tillsammans med din partner, dina vänner eller din familj.

Spaavdelning med magisk utsikt över havet

Hotellets spaanläggning på över 2000 kvadratmeter innehåller allt från en stor pool, bastu och kalla och varma källor till spa- och ansiktsbehandlingar anpassade efter din hud. Du kan också boka en alldeles speciell behandling som kallas för Circle of Senses. Det är en 75-minuters sensorisk ritual för ökat lugn och välbefinnande. En guide leder dig mellan sinnesritualens åtta stationer som börjar med ett avslappnande fotbad och avslutas med en gungande vilobädd och en lugn hårbottenmassage.

På bryggan väntar fler äventyr

På Son Spas stora brygga utanför hotellet finns en utomhusbubbelpool och utomhusdusch. Självklart kan du också ta ett uppfriskande havsbad i Oslofjorden direkt från bryggan. Här finns också en exklusiv bastuflotte och vedeldade badtunnor. Njut helt enkelt av en spaupplevelse i en fantastisk omgivning med havet alldeles intill! Du är också välkommen att besöka fitnessavdelningen på Son Spa för ett skönt träningspass.

Utsikt över vattnet på Son Spa i Oslo.Pool vid vattnet på Son Spa i Oslo.Bastu på Son Spa i Oslo.Bastuflotte på Son Spa i Oslo.

Son Spa

Oslo

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Hollandveien 30, 1555 Son
 • contactPhoneTelefon
  +47 64 98 48 00
 • emailContactE-post
  son.booking@sonspa.no
 • calendarBokning
  Boka nu
 • Åldersgräns och öppettider: