Medlemskap
Havsutsikt i Langesund i den norska skärgården.

Skärgårdsidyllen Langesund i södra Norge

I mysiga Langesund kan du njuta av fantastisk natur. Vandra i grönområdena, bada i havet, strosa i stadens lilla centrum och shoppa i små specialbutiker. Det är helt enkelt en riktig pärla för både stora och små. Efter en dag med roliga äventyr är det skönt att varva ner och koppla av på hotellet.

Härliga bad inomhus och utomhus

Visst är det fantastiskt med salta bad i havet men ibland lockar en bubbelpool mer med sitt varma, sköna vatten. Det sätter extra guldkant på livet! I Langesund behöver du inte välja. Här kan du njuta av badmöjligheter både inomhus och utomhus. Hit kan du komma för lite behövlig egentid, på en romantisk weekend med kärleken, tillsammans med hela familjen eller för en trevlig kickoff med jobbet.

Skärgårdshotell för både vuxna och barn

Varför inte boka en semester eller en weekend på fina Quality Hotel Skjærgården som ligger mitt ute i den vackra skärgården. Ett besök på deras fantastiska Badeparken med bassänger, vattenfall och rutschkanor men också varma och sköna bubbelpooler är en perfekt uppladdning för kvällens restaurangbesök. Från hotellet kan du njuta av en fantastisk utsikt över skärgården och vattnet.

Langesund

Spa och relax

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka