Medlemskap
Skidbackar i mellersta Norges största alpina skidområde, Oppdal.

Äventyr och relax i en perfekt kombination i Oppdal

I Oppdal i Norge är naturen alltid nära. På vintern är det en populär skiddestination med bra utförsåkning och välpreparerade längdspår. På sommaren finns många härliga vandrings- och cykelleder att utforska. Gå på myskoxsafari kan du göra året om. Och efter en dag i naturen väntar spaet på dig!

Oppdal för hela familjen

I det vackra landskapet runt Oppdal väntar många spännande äventyr för både stora och små. Hit kan du åka med familjen, din partner eller varför inte på en kickoff med kollegorna. Se bara till att anpassa utomhusaktiviteterna efter säsong och sällskap. På kvällen när alla är trötta är det härligt att varva ner och koppla av innan det är dags att samlas igen för en trevlig middag.

Boka en härlig hotellupplevelse

Quality Hotel™ Skifer i centrala Oppdal, bara två timmar från Trondheim, finns ett mysigt relaxområde med duschar, vanlig bastu, ångbastu och fotbad. Perfekt när du och ditt sällskap vill koppla av efter en lång dag utomhus eller efter några timmar på hotellets konferensavdelning. Beställ gärna in något gott att dricka, sjunk ner i vilostolarna och blicka ut mot bergen. Det är livskvalitet!

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka