Medlemskap
Utsikt över Åre från ovan.

Åre erbjuder spa för alla

Åre lockar med vintersport och naturupplevelser – men det finns även plats för värme och avkoppling. För stärkande och hälsosam rekreation där du kan ta en paus från vardagens stress och måsten. Börja dagen i skidbacken med full fart och frisk luft, och avsluta med ett avkopplande bad på spa.

Koppla av på spa efter en dag i skidbacken

Det är så hälsosamt och stärkande i fjällen! Ja, visst är det så. Här dominerar utomhuslivet med såväl utförsåkning och längdskidåkning som hundspannsturer, skoterfärder och vandring. Men när de fartfyllda aktiviteterna är över är det skönt att kliva in i en lugn och harmonisk miljö och låta värmen omsluta både kropp och sinne.

Bastu, bad eller massage?

Tur då att Åre erbjuder flera olika span med varma pooler, torr- och ångbastu, jacuzzis, ljuvlig massage och ansiktsbehandlingar. Här finns ett spa för alla – oavsett om du reser med familjen, vännerna eller kärleken.

Prisvinnande spa med panoramautsikt

Ett av de spa som uppskattas otroligt av Åre-besökare är Copperhill Mountain Lodge Spa. Det är ett prisvinnande spa med panoramafönster som erbjuder en hisnande utsikt över Åreskutan och de majestätiska fjällen. Njut av ångande inomhus- och utomhusbad, varma bastus, lugnande relaxytor och välgörande behandlingar. Välkommen in att koppla av!

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka