Medlemskap
Utsikt från poolen på Selma City Spa i Stockholm.

Selma City Spa – fantastisk utsikt över Stockholm

Boka nu

På Clarion Hotel® Sign vid Norra Bantorget i Stockholm ligger Selma City Spa, hemligt inbäddat bland Stockholms takåsar. Njut av ett glas bubbel i takpoolen, unna dig någon av husets ansikts- och kroppsbehandlingar eller ett skönt pass på gymmet – och få en av Stockholms bästa utsikter på köpet.

En komplett spaupplevelse i Stockholm

När du stiger ut ur hissen på åttonde våningen på det centralt belägna hotellet Clarion Hotel® Sign möts du av en komplett spaupplevelse. Klädd i fluffig morgonrock, mjuka tofflor och med en energiboostande smoothie i handen kliver du in i loungen där du kan boka behandlingar som kroppsinpackning, massage, manikyr och pedikyr. Välj sen om du vill ut på takterrassen i bästa solläge med uppvärmd pool eller om du vill börja med ett pass på gymmet med nya Artis Renew-träningsmaskiner från Technogym.

Varm takpool – njut av spa året runt

Tack vare att takpoolen är uppvärmd året runt är Selma City Spa en lika härlig spadestination under sommaren som vintern. På sommaren bjuder spat in till årets bästa sommarhäng med palmer, flamingos och dj’s, medan det på vintern förvandlas till en mysig oas med stämningsfull belysning och igloos inredda med mjuka plädar och filtar. Välkommen att boka dagspa för några timmars skön avkoppling eller låt hela din hotellvistelse gå i harmonins tecken!

Häng i poolen på Selma City Spa i Stockholm.Utsikt från Selma City Spa i Stockholm. Rykande pool på Selma City Spa i Stockholm.Loungeplatser på Selma City Spa i Stockholm.Människor på Selma City Spa i Stockholm.

Selma City Spa

Stockholm

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Östra Järnvägsgatan 35, 111 20 Stockholm
 • contactPhoneTelefon
  +46 8 676 98 00
 • emailContactE-post
  reservation.sign@strawberry.se
 • calendarBokning
  Boka nu