Medlemskap
Solnedgång vid takpoolen på Clarion Hotel Sign i Stockholm.

Njut av en vistelse på spa i Stockholm

Oavsett om du bor i Stockholm och vill unna dig en spavistelse eller om du är på besök i huvudstaden och vill vila kroppen efter dagar av upptäckande finns det flera spa att välja bland. Koppla av i pool och bastu, få en massage eller ansiktsbehandling eller ge kroppen ett skönt pass på gymmet.

Dagspa eller spa med övernattning?

Unna dig en lugn stund och tillbringa dagen på ett spa när du vill ta en paus från stress och att göra-listor. I Stockholm hittar du spaanläggningar som du antingen kan besöka över dagen eller där du kan stanna över natten. Välj bland allt från japanska bad och lugn ute i Nacka på Yasuragi, till lyxiga utomhuspooler högt uppe bland Stockholms takåsar på Selma City Spa nära centralstationen eller Elements Spa mitt på Södermalm.

Stockholm – en populär spadestination

Stockholm är en populär destination som lockar med allt från restauranger, kultur, vackra miljöer – och såklart fantastiska spabesök. Det är ett perfekt sätt att njuta av en romantisk weekend eller hotellvistelse med vännerna och en aktivitet som är lika härlig året runt! Så på med morgonrocken, koppla av i den harmoniska miljön och kliv ut i vardagen som en ny människa.