Medlemskap
Utsikt över terassen på Elements Spa i Sundsvall.

Elements Spa i Sundsvall – takpool med utsikt

Boka nu

Elements Spa är ett spakoncept skapat av Clarion Hotel® som lockar med avkoppling för alla sinnen. Här är tanken att du ska hämta energi för att hamna i ditt rätta element. I Sundsvall hittar du denna moderna spaanläggning på våning 5 på Clarion Hotel® Sundsvall med nära till stans alla sevärdheter.

Takterrass med en av stans bästa utsikter

Elements Spa ligger i centrala Sundsvall och bjuder in till en lockande spaanläggning med sin takterrass med takpool och utsikt över stadens takåsar och magnifika berg. Inne hittar du även pool, torr- och ångbastu, sköna behandlingar och smarriga mat- och dryckesalternativ.

Feststämning på helgen

Under vardagar är det en perfekt plats att samla energi och njuta av lugnet, medan det under helgerna förvandlas till en skön pool club med internationell vibe. Så oavsett om du vill besöka spat ensam, med kärleken eller med bästa vännerna kommer Elements Spa ge er den upplevelse just ni är ute efter!

Fullt utrustat gym

Du som vill ladda upp lite extra innan eller efter ditt spabesök kan även ta en tur till det fullt utrustade gymmet. Där hittar du roddmaskiner, löpband, spinningcyklar, fria vikter och mycket mer. Efteråt kan du vila på den härliga solterrassen eller koppla av i någon av basturna. Eller varför inte boka in dig på en välgörande behandling? Till Elements Spa i Sundsvall kommer du för att må bra i både kropp och själ!

Receptionen på Elements Spa CL i Sundsvall.Utomhuspool på Elements Spa i Sundsvall.Loungeplatser på Elements Spa i Sundsvall.Terassen på Elements Spa i Sundsvall.

Elements Spa

Sundsvall

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Skepparegatan 9, 852 34 Sundsvall
 • contactPhoneTelefon
  +46 60 606 27 10
 • emailContactE-post
  sundsvall@elementsspa.co
 • calendarBokning
  Boka nu
 • Barnvänliga tider:

  Barn är välkomna lördagar & söndagar fram till kl 14:00!