Nyårsafton närmar sig och du orkar inte ta tag i matlagning, inköp av partyutstyrsel och all annan planering som krävs? Vi har lösningen! Packa väskan och ta dig till Göteborg. Här kommer 4 tips på magiska nyårspaket på våra hotell i Göteborg.

Fireworks new years eve silhouettes
Happy New Year!

1. Få första parkett till nyårsfyrverkerierna hos Comfort Hotel® Göteborg


Comfort Hotel® Göteborg och OGBG Bar & Restaurang bjuder in till ett nyårsfirande med bästa utsikt över Göteborgs berömda nyårsfyrverkerier intill kajen. Ett glas bubbel som fördrink, en 4-rätters lyxig nyårsmiddag och en hotellövernattning - är bara ett smakprov av vad du får här!


Låter det intressant? Kika in här för mer information och bokning!


Var: Comfort Hotel® Göteborg, Skeppsbroplatsen 1


2. Skåla in 2024 på Avalon Hotel


Avalon Hotel får du bland annat en 5-rätters nyårsmiddag i restaurangen, lyxen att beskåda nyårsfyrverkerierna från hotellets takterass med ett glas champagne i handen, övernatta i en skön hotellsäng för att sedan vakna upp till en magisk hotellfrukost och sen utcheckning på det! Kan det bli bättre?


Kika in menyn och boka här!


Var: Avalon Hotel, Kungstorget 9


Facade night Avalon Hotel_16_9


3. Avsluta året på topp på Stenungsbaden Yacht Club


Stenungsbaden Yacht Club ligger vackert beläget vid havet några mil norr om Göteborg. Här kan du fira nyårsafton och avsluta 2023 med spa, underbart god mat och nyårsshow! Showen står gruppen STJÄRNGLANS för. Välj om du vill spendera en eller två nätter på spahotellet.


Läs mer och boka här!


Var: Stenungsbaden Yacht Club, Södra Stenungsön, Stenungsund


Nyår


4. Lyxa till det på Quality Hotel™ The Weaver


Vad sägs om en 4-rätters nyårssupé med tillhörande vinpaket och en avkopplande natt på hotell tillsammans med din kärlek, bästa vän eller hela familjen? Självklart är även barn välkomna. Vid 12-slaget skålar vi in det nya året och dagen efter njuter du av en stor och god hotellfrukost!


Läs mer och boka ditt nyårsfirande här


Var: Quality Hotel™ The Weaver, Göteborgsvägen 91
Intresserad av nyårspaket på hotell i Stockholm? Kika hit!