MedlemskapMina bokningarKundservice
Restaurang Avalon mitt i centrala Göteborg.

Avalon Restaurang och Bar i hjärtat av Göteborg

Boka nu

Vill du njuta av mat, goda drinkar och känna pulsen av Göteborgs stad? Med perfekt läge på Kungsportsplatsen, mat och dryck efter säsong och noga utvalda viner är Avalon en perfekt plats för såväl göteborgare som semesterfirare.

Restaurang, bar och populär uteservering

Lunch, middag eller barhäng? Avalon erbjuder säsongsanpassade rätter av hög, internationell kvalitet som passar utmärkt tillsammans med restaurangens noga utvalda viner. Baren har i flera år blivit utnämnd till en av Sveriges bästa barer i White Guide, tack vare Avalons duktiga bartendrar som inte är främmande för att experimentera med nya och spännande smaker. När solen kikar fram kan du ta plats på uteserveringen.

Upplev viner i världsklass

Törstig för mer? Avalons vinrum har ett av Göteborgs bästa utbud av viner speciellt utvalda av restaurangens sommelier. Vinerna väljs bland annat ut under deras resor runt om i världen och vinlistan uppdateras ständigt för att erbjuda gästerna nya upplevelser. För finsmakare i mindre sällskap rekommenderar vi att boka ett besök i vinrummet där ni kan ta del av en välkomponerad meny och viner i världsklass. Vi vågar påstå att det är en upplevelse du aldrig kommer glömma.

Mat på restaurang Avalon i centrala Göteborg.

Avalon

Göteborg

Meny

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Kungstorget 9, 411 17 Göteborg
 • contactPhoneTelefon
  +46 31 751 02 00
 • emailContactE-post
  info@avalonhotel.se
 • calendarBordsbokning
  Boka nu