Göteborg med sitt stora utbud av nöjesliv, kultur och restauranger är en utmärkt plats för att hålla nästa konferens eller något annat jobbevent. Här finns lokaler för både stora och små sällskap, oavsett om ni är 1000 personer eller 4 personer så har vi den rätta platsen. Här kommer ett urval av spännande möteslokaler i Göteborg!

Conference mingle at Quality Hotel Waterfront

Konferenshjälpen Göteborg

chevronRight

Drottningporten, Clarion Hotel® Post

Drottningtorget 10

Meeting room Drottningporten - Clarion Hotel Post_16_9Drottningporten kan möbleras på flera olika sätt

Är ni en riktigt stor grupp och i behov av bankett, presentationer, scenframträdanden, utställningar eller liknande, så är Drottningporten på Clarion Hotel® Post den perfekta platsen. Här ryms upp till hela 1000 personer och lokalen kan givetvis möbleras på olika sätt, utifrån behov och önskemål.

Hotellet har ett utmärkt läge precis vid Göteborgs centralstation och har faciliteter som spa, flera restauranger och barer samt takpool.

Clarion Hotel Post Rooftop pool _16_9Clarion Hotel® Posts takpool

Pråmen, Quality Hotel™ Waterfront

Adolf Edelsvärds gata 10

Meeting room Pråmen - Quality Hotel Waterfront_16_9Utanför mötesrummet Pråmen finns en liten bryggdel

Är du och ditt sällskap på jakt efter en speciell upplevelse så är Pråmen ett toppenval. Möteslokalen har, som namnet antyder, formen av en flytande pråm som ligger i Göta Älv. Pråmen är mellanstor till storleken och finns vackert beläget vid vattnet. När det behövs en paus från mötena kan ni gå direkt ut på bryggan för att ta en nypa frisk luft och beskåda färjorna som ankommer och lämnar Göteborg. Men var försiktig - vi vill inte att du trillar i vattnet!

Quality Hotel™ Waterfront ligger intill Göta Älv i populära stadsdelen Majorna. Hotellet har bland annat restaurang, bar med uteservering, wellness-avdelning och det finns goda kommunikationer till centrum med spårvagn, buss eller båt i närheten.

Facade water bridge Quality Hotel Waterfront Gothenburg_16_9Utsidan av Quality Hotel™ Waterfront, Göta Älv och Älvsborgsbron

Teatern, Quality Hotel™ 11

Maskingatan 11

Meeting room Teatern - Quality Hotel 11_16_9Teatern på Quality Hotel™ 11 påminner om en biosalong med sina röda stolar

Ungefär tvärs över älven från Quality Hotel™ Waterfront hittar du Quality Hotel™ 11 på andra sidan. Deras möteslokal Teatern påminner om en biosalong med sina röda stolar. Teatern har 188 fasta sittplatser och "salongen" är 250 kvm stor.

Quality Hotel™ 11 ligger på Hisingen, vid ett gammalt båtvarv i Göteborgs hamn och har utsikt över vattnet. Utsikten är som mest slående från restaurangen Kök & Bar 67, som har fönster från golv till tak. Här finns också en wellness-avdelning och man tar sig snabbt och enkelt till centrala Göteborg med stadsfärjan Älvsnabben som stannar precis utanför hotellet.

Rooftop pool Quality Hotel 11_16_9Från Quality Hotel™ 11:s tak kan du njuta av utsikten från en hot tub

Terrassen, Clarion Collection® Hotel Odin

Odinsgatan 6

Meeting Room Terrassen - Clarion Collection Hotel Odin_16_9Möteslokalen Terrassen

Lokalen Terrassen på Clarion Collection® Hotel Odin rymmer upp till 75 personer, beroende på sittningsformat. Lokalen är modernt utrustad med allt som kan tänkas vara nödvändigt för er konferens. Härifrån kan man kliva direkt ut på hotellets terrass, med utsikt över över takåsarna i centrala Göteborg, när det behövs ett litet break eller om det är mingeldags.

Hotellet ligger centralt i Göteborg, bara fem minuter från centralstationen. Här, liksom på alla andra Clarion Collection®-hotell, ingår alltid frukost, fika och kvällsmat för alla övernattande gäster.

Clarion Collection Hotel Odin takterrassUtanför mötesrummet finns Clarion Collection® Hotel Odins terrass

Big Red Robe, Clarion Hotel® The Pier

Pumpgatan 5

Meeting room Big Red Robe - Clarion Hotel The Pier_16_9Från Big Red Robe får man fantastiska vyer över Göta Älv och Göteborg

I Big Red Robe finns den allra senaste tekniken och lokalen är ljus och fräsch. Det ryms upp till 180 personer och rummet kan även separeras på mitten till två delar. Härifrån kan du njuta av en fantastisk utsikt över Göta Älv och Göteborgs skyline.

Clarion Hotel® The Pier öppnade så sent som hösten 2022 på Lindholmen i Göteborg. Hotellet har en internationell karaktär och du vill inte gå miste om hotellets restaurang, FEI, där du får en autentisk kinesisk matupplevelse utöver det vanliga.

Fei fire_16_9Restaurang FEI bjuder på en unik matupplevelse


Sugen på att boka något av dessa mötesrum, eller något annat av våra tusentals mötesrum i Göteborg? Vi har samlat alla möjligheter på ett och samma ställe, kika in här!

Se alla våra hotell i Göteborg här!

Konferenshjälpen Göteborg

chevronRight