Alla barn har rätt till en trygg barndom! Nu samlar Strawberry och Nordic Hotels & Resorts in pengar till Musikhjälpen i den stora Hotellbössan. Alla som skänker minst 50 kr är med och tävlar om 10 presentkort à 10.000 kr. I tillägg auktionerar Petter Stordalen ut en exklusiv inspirationsföreläsning med… sig själv! Hjälp oss att ge barn på flykt från krig en tryggare barndom.

Musikhjälpen hero
Vi stödjer Musikhjälpen 2022! Alla som skänker minst 50 kr till vår bössa är med i utlottningen av 10 presentkort.

Till Hotellbössan

Musik som räddar liv


Musikhjälpen har sedan 2008 spridit kunskap om och samlat in pengar till mänskliga katastrofer. Detta genom att låsa in tre kända personer i en glasbur och låtit dem sända radio och tv dygnet runt i sju dagar. I år får vi se Tina Mehrafzoon, Oscar Zia och Klas Eriksson i glasburen på Kungstorget i Göteborg.


Pengarna som samlas in i år ska hjälpa barn och unga som är på flykt från krig. Just nu är hela 42 miljoner barn på flykt runt om i världen. 42 miljoner. Och bara hälften av dessa får skolundervisning.


Göteborg Avalon Copyright Per Pixel Petersson_16_9I år är Musikhjälpens glasbur placerad på Kungstorget i Göteborg, precis nedanför Avalon Hotel. Bild: Per Pixel Peterson.


Vinn hotellupplevelser för 10.000 kr


Gör gott och tävla med oss! Alla som donerar minst 50 kr till vår bössa Hotellbössan by Strawberry är med och tävlar om ett presentkort på hela 10.000 kr att använda på våra hotell. Med över 220 hotell är vi säkra på att alla kan hitta sin favorit hos oss.


10 presentkort kommer att lottas ut till 10 lyckliga vinnare att använda till vad precis som helst på alla våra hotell runt om i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Otaliga brakmiddagar? Lyxigt födelsedagsfirande vid poolen? Eller en staycation hemma i stan med familjen? Bara fantasin sätter gränser!


Så här tävlar du


Donera minst 50 kr till vår bössa så kan du vara med och tävla! Viktigt: glöm inte att ta en skärmdump eller bild på din betalning som du kan visa upp ifall du blir kontaktad vid vinst. Du måste också registrera dig med dina kontaktuppgifter här så att vi kan kontakta dig.


Checklista för att tävla:  1. Donera minst 50 kr till vår bössa Hotellbössan by Strawberry här.

  2. Ta en skärmdump eller bild på din betalning och spara den.

  3. Registrera dig med dina kontaktuppgifter här.

  4. Klart!


Tävlingen slutar den 18 december kl 20:00 och vinnarna kontaktas mellan den 19 och 23 december.


Petter Musikhjälpen 1920x1080Vad sägs om en oförglömlig och inspirerande föreläsning med Petter Stordalen?


Buda på en föreläsning med Petter Stordalen


Låt oss introducera mannen, myten, legenden – Petter Stordalen. Nu kan du eller ditt företag buda på en inspirationsföreläsning med en av världens mest spännande talare! I föreläsningen delar Petter med sig av sina bästa tips för att bygga kultur i ett företag, inspirerande historier om krishantering och hur man som person och kan tackla utmaningar.


Ta denna unika möjlighet att boka Petter Stordalen till ditt event! Alla pengar från auktionen går oavkortat till Musikhjälpen. Du hittar auktionen på Tradera här.


Tävlingsvillkor för presentkort
Personer som blir kontaktade för eventuell vinst måste kunna uppvisa en skärmdump eller bild på att betalningen på minst 50 kr har gjorts till Strawberry insamling, Hotellbössan by Strawberry, på Musikhjälpens hemsida. Skulle kontaktad person inte kunna uppvisa en sådan bild som styrker donationen kommer de inte att kunna tilldelas priset och en ny vinnare lottas då istället ut. Anställda på Strawberry och dess bolag får självklart donera till bössan, men de får inte vara med och tävla om ett presentkort.

Till Hotellbössan