Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Danmark

Ska du till Danmark på semestern och behöver hotell? Vi har hotell i centrala Köpenhamn och vid Köpenhamns flygplats, Kastrup. Oavsett om du tar dig fram till fots, med cykel eller bil finns här alltid något att se!

Välj och vraka bland sevärdheterna med hotell mitt i city

Har du bokat in en weekend eller flera semesterveckor i charmiga Danmark? Bra val - Danmark har ett brett utbud av sevärdheter och roliga utflyktsmål att välja mellan. Framför allt är det svårt att prata om Danmark utan att nämna den populära huvudstaden, Köpenhamn, där det finns många saker att göra. Om du behöver ett hotell mitt i city har vi flera alternativ att välja på. Utgå från Comfort Hotel® Vesterbro i den heta stadsdelen Vesterbro, eller checka in på ett av våra mer exklusiva hotell, SKT. PETRI eller Villa Copenhagen och njut av gångavstånd till mysiga caféer likaväl som till stadens toppattraktioner. Strosa runt bland vacker arkitektur i Nyhavn, ta en shoppingrunda mitt i city, upplev det pulserande nattlivet eller besök en klassisk attraktion, som Tivoli eller Den lille Havfrue.

Restauranger i världsklass

Om mat och dryck är en viktig del av din resa så har du hamnat rätt, några av Skandinaviens bästa restauranger i Danmark, där många har belönats med stjärnor i Guide Michelin. Men hoppa för den sakens skull inte över den klassiska pølsen eller smørrebrødet, gärna med en iskall, dansk öl till för den totala upplevelsen av dansk matkultur.

Bo vid Köpenhamns flygplats

För den långväga resenären kan de vara skönt att boka hotell vid Köpenhamns flygplats, Kastrup. Clarion Hotel® Copenhagen Airport har bästa läget precis vid knutpunkten Terminal 3, där du även hittar tunnelbanan till Köpenhamn och Öresundståg som via Öresundsbron tar dig till Sverige och Malmö. Ta ett dopp i hotellets pool och landa lite innan det är dags att upptäcka Danmark. Quality Airport Hotel™ Dan, strax utanför flygplatsen, är också ett perfekt alternativ för de på resande fot. Dessutom hittar du Den Blå Planet, Nordeuropas största akvarium, i närheten av hotellet. Läs mer om flygplatshotellen vid Kastrup.

Mer om Danmark och Köpenhamn

Läs mer om Köpenhamn och den danska charmen
Varför du borde resa till Danmark - världens lyckligaste land
Guide till Vesterbro och Kødbyen - hippaste stadsdelarna i Köpenhamn
Fem av Köpenhamns bästa bagerier

Fler länder

Finland
Lettland
Litauen
Norge
Sverige

Läs mindre
5 hotell i Danmark

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.