Bäst i Norge. Bäst i Norden. Wow - vi är otroligt stolta och tacksamma över att få berätta om vinsterna under Grand Travel Award 2020 i Oslo. Läs mer om priserna här!

Emilie Stordalen at Grand Travel Awards in Oslo
Bild på Emilie Stordalen, Petter A. Stordalens dotter, från gårdagens prisutdelning.

Strawberry vann priser för årets hotellkedja i både Norge och Norden under Grand Travel Award 2020 i Oslo. Och inte nog med det, ett av våra nyöppnade hotell vann det prestigefyllda priset "Newcomer of the Year".


Det är nu tionde (!) året i rad som vi tar hem priset Norges bästa hotellkedja och fjärde året i rad som vi vinner Nordens bästa hotellkedja. Läs om när stolta Petter A. Stordalen tog emot förra årets pris här.


Amerikalinjen-deluxe-rom-detailsNewcomer of the Year - Amerikalinjen.


Bästa nykomling - Amerikalinjen!


Med ett fantastiskt läge i centrala Oslo ligger boutiqehotellet Amerikalinjen. På hotellet sys historia från år 1919 samman med dagens storstad. Byggnaden var tidigare huvudkontoret till Den Norske Amerikalinje som transporterade tusentals tusentals norrmän och skandinavier över Atlanten i hopp om ett nytt liv och nya möjligheter. Amerikalinjen öppnade i mars 2019 och har snabbt blivit en favorit hos våra gäster.


Amerikalinjen vann priset Newcomer of the Year på Grand Travel Award 2020. De har även vunnit andra priser – bara några några få månader efter öppning blev Amerikalinjen korad till Nordeuropas bästa hotell av Condé Nast Traveler. Läs om det här!


Vill du uppleva Norge OCH Nordens bästa hotellkedja?


Strawberry har över 200 hotell i Norge, Sverige, Danmark, Finland och Baltikum. Oavsett vilket hotell du bor på, kan vi garantera en minnesvärd upplevelse och bästa pris när du bokar direkt hos oss. Se alla våra destinationer och hotell här.