Är du trött på att släpa på en massa ombyten när du är ute och reser? Eller att i värsta fall behöva leta upp en kemtvätt… Vi förstår dig. Därför kan du nu enkelt fräscha upp kläderna direkt på ditt hotellrum!

Tvätta och fräscha upp dina kläder på hotellrummet med LG Styler
Med LG Styler kan du snabbt fräscha upp dina kläder

LG Styler – bekväm och miljövänlig


I samarbete med LG kan vi nu erbjuda våra gäster denna bekväma, smidiga och miljövänliga klädvård. LG Styler är ett ångskåp som fräschar upp allt från kostymer och blusar till träningskläder och joggingskor. För låt oss vara ärliga, ditt plagg behöver inte en fullständig tvätt efter en eller två dagars användning. Oftast räcker det med en enkel och snabb uppfräschning, vilket LG Styler är expert på. Ångskåpet kan också användas till lättare torkning av kläder, och i dörren finns en byxpress.


Clarion Hotel är först ut!


– Vi tar steget längre och integrerar den senaste teknologin i våra gästers vistelse. Det som tidigare var science fiction är nu verklighet för Clarion Hotel Signs gäster, och ligger helt i linje med vår ambition att vara branschledande i gästupplevelser, berättar Henrik Berghult, VD på Clarion Hotel Sign.


Från att LG Styler kom ut på marknaden i slutet av 2017 har efterfrågan varit stor då den i Sverige är den enda i sitt slag. Vi har under en period testat LG Stylern i en svit på Clarion Hotel Sign i Stockholm. Där har den fått många positiva reaktioner från gäster så nu väljer vi att installera ångskåpet på Clarion Grand Hotel Helsingborg och Clarion Hotel Gillet i Sverige samt på alla Clarion Hotel i Norge.


Gratis för våra medlemmar


I framtiden kommer tjänsten att erbjudas kostnadsfritt för våra Platinum-medlemmar, men nu under implementeringsperioden, som sträcker sig fram till 1 mars 2019, har alla medlemmar möjlighet att testa denna innovativa tvätt, helt utan kostnad. Under denna period kommer ångskåpen att vara tillgängliga i hotellens gemensamma utrymmen. Prata med hotellets personal om du har plagg som behöver fräschas upp, men glöm inte att du behöver vara medlem i Strawberry. Om du inte redan är det så kan du enkelt bli det här. På Clarion Hotel Sign kommer LG Stylern stå kvar i sviten och enbart vara tillgänglig för gästerna som bor där.
Läs mer om ångskåpet LG Styler här!


Vet du om att du inom en snart framtid själv kommer kunna bestämma hur ditt hotellrum ska se ut? Läs om det här.