Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Halden

Ska du resa till mysiga Halden? Den lugna staden som gränsar till Sverige är ett favoritresemål för studenter, familjer och affärsresenärer. Oavsett vad du ska hitta på i Halden, får du ut det mesta av ditt besök på vårt hotell!

Vill du ha ett paket? I Packtivity kan du välja mellan upplevelser och aktiviteter som du kan boka samtidigt med hotellvistelsen. Varsågod!

Nära stan

På Clarion Collection Hotel Park Halden bor du inom gångavstånd från centrum och har nära till centralstationen, restauranger och butiker. Om det är högskolan som lockar dig till stan är det enkelt att ta sig till Remmen, där högskolan ligger, med buss eller bil från Halden centrum på ca tio minuter. Den imponerande Fredriksten fästning ligger inte heller långt från hotellet, så mer centralt blir det inte!

Aktiviteter i Halden och omnejd

Oavsett om du är i Halden för jobb eller familjeutflykt är det bra att ha koll på utbudet runt hotellet. Halden kanske inte är någon storstad, men det väger man upp med en lång och händelserik historia. Vi rekommenderar verkligen ett besök på Fredriksten fästning, och gärna i samband med någon av deras många aktiviteter. I närheten av stan finns också stora, vackra vandringsleder och badplatser - här kan ni verkligen gå på upptäcksfärd. Det är dessutom inte så lång till Hvaler, ett av Norges vackraste sommarparadis. I Halden får du kust, kultur och historia i ett!

Konferens- och möteslokaler i Halden

Halden ligger precis vid svenska gärnsen, och är hem till Nexanstårnet, som är Norges högsta byggnad. Med en industrigigant i stan och närheten till Sverige är Halden perfekt för konferenser och större möten. Med 4 mötesrum och en konferenslokal får du plats med det mesta om du arrangerar event eller föredrag här. Vi hjälper gärna till och skräddarsyr ditt arrangemang, så allt flyter på problemfritt. 

Närliggande destinationer

Strömstad
Fredrikstad
Sarpsborg

Läs mindre
4 hotell i Halden

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

Upptäck Hotell Restaurang Konferens
3.2.13.011 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.