Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Drammen

Båda våra hotell i Drammen ligger vid Drammensälven, en liten bit från Drammen station. Clarion Collection Hotel Tollboden ligger i stadsdelen Strømsø och har både gym, mötesrum, relaxavdelning och middagsservering.

Comfort Hotel Union Brygge har restaurant, gym och mötesrum. Ska du ordna ett större arrangemang är detta hotellet ett lämpligt val med Union Scene som närmaste granne. Förutom konserter, teater och kulturevenemang så används Union Scene ofta för stora konferenser och arrangement. Drammen är en stad med mycket aktivitet, kultur och folkliv. Här kan du gå över gångbron Ypsilon med Kunnskapsparken på den ene sidan och stadsparken Bragernes på den andra, eller kanske ta en båttur på älven? Drammens Museum är också värt ett besök. Museet har flera byggnader och parker runt om i staden som Gulskogen gård, en vacker herrgård från 1700-talet. För de badglada ligger Drammensbadet, Norges största badanläggning, vid Marienlyst stadion. Här finns flera pooler både inne och ute, samt gym och hälsocenter. I augusti varje år hålls festivalen Drammen Elvefestival med allt från konserter till aktiviteter för hela familjen, och varje månad under hela året hålls Bondens marknad på Bragernes torg. Torget ligger mitt i staden med trevliga butiker och caféer runt omkring.

Läs mindre
28 hotell i Drammen

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.