Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Norefjell Norge

1 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferenser, möten och event i Norefjell

Sugen på att ta din konferens till nya höjder? Kanske ta med er samarbetspartner på ett möte med både business och pleasure? Eller kanske fira födelsedagen i storslagna omgivningar? På vårt hotell, Norefjell Ski & Spa finns oändliga möjligheter.

Bara en timmes bilfärd från Oslo ligger fjällområdet Norefjell. På sommaren kan man njuta av orörd norsk natur och på vintern är området ett skidparadis. Precis vid backen i Norefjell skidanläggning ligger vårt hotell, Norefjell Ski & Spa, där du enkelt kan gå ut genom entrén, spänna på dig slalomskidorna och åka iväg.

Med lokaler för allt från ett litet säljmötet till en stor konferens finns det många möjligheter på Norefjell Ski & Spa. Här får du hjälp med allt från mötesfikat och konferenslunchen till bankettmiddag och övernattning för dig och alla dina gäster.

För dig som är intresserad av nya konferensupplevelser finns det dessutom fler möjligheter än så. Kombinera mötet med fartfyllda aktiviteter på eller utanför hotellet, som till exempel att avsluta teambuildingen med att klättra på hotellets 16 meter höga klättervägg. Eller slappna av i hotellets spaavdelning.

Till Norefjell tar du dig lätt med bil från Oslos flygplats, Gardermoen, eller från Oslo centrum. På vintern går det lätt att åka hit på lördagar och söndagar med Expressbussen som går direkt från Oslo. 

Läs mindre
1 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.11.002 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.