Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Östersund

Välkommen till Jämtland och spännande Östersund. Staden är en rogivande plats där du kan uppleva såväl kultur som idrott och högklassigt boende.

I hjärtat av Jämtlands enda stad

Östersund är en charmig stad som ligger vid Storsjön och är idag Jämtlands enda stad. På Clarion Hotel Grand Östersund, på Prästgatan 16, bor du mitt i hjärtat av Östersund och har nära till det mesta. Östersunds gränder kantas av små och mysiga butiker som inbjuder till trevlig shopping bland såväl lokalt hantverk som bruksföremål. Alldeles utanför hotellets tröskel finner du galleriorna Mittpunkten och Kärnan med sportartiklar, dagligvaror och kläder. Från centrum har du bara 15 minuter till Åre Östersund Airport. Östersunds pärla, sport- och konferensresorten Frösö Park, ligger precis intill flygplatsen och har en bedårande utsikt mot fjällvärlden.

Avkopplande spa och energigivande träning

Clarion Hotel Grand Östersund bor du i varma och välkomnande rum. Dessutom har du tillgång till relaxavdelning där du kan ta ett dopp i poolen eller värma dig i den härliga bastun. Vill du hålla dig i form under vistelsen hittar du också träningsmaskiner i anslutning till poolen. Dessutom tränar du som gäst gratis dygnet runt på Stargym som ligger 700 meter från hotellets entré. I receptionen kan du låna cykel, spark och gåstavar – kom ut i den friska jämtländska luften och ladda batterierna! På Hotel Frösö Park kan du njuta av ett helt nybyggt spa med ett urval av inomhus- och utomhuspooler och relaxytor. Koppla ned och koppla av med en härlig massage eller kurbehandling.

Intressant historia och nervkittlande utflykter – Östersund har något för alla

I Östersund finns en mängd upplevelser. Besök Vinterparken, ta en tur på Storsjöns is eller upptäck Storsjöbadet. Det prisbelönta länsmuseet Jamtli består av ett friluftsmuseum med kulturhistoriska byggnader och ett inomhusmuseum. Som första museum i Sverige började Jamtli 1984 att arbeta med levande historia när aktörer flyttade in i miljöerna och gestaltade vardagslivet som det var förr i tiden. För att uppleva spännande djur kan du besöka Frösö Zoo, nära Hotel Frösö Park. Dessutom finns det möjlighet att se älgar på Moosegarden och att gå på Björnsafari.

Konferens, möten och lokaler i Östersund

Vill du veta mer om våra konferens- och möteslokaler i Östersund? Du hittar vårt utbud här.

Närliggande destinationer

Åre

Läs mindre
3 hotell i Östersund

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.5.019 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.