Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Borlänge

Välkommen till Dalarna och underbara Borlänge. I Mando Diaos hemstad finns ett rikt kulturliv och intressant historia. Dessutom hittar du här också aktiviteter för alla åldrar, shopping och riktigt bra boende.

I hjärtat av Borlänge

I centrala Borlänge – med närhet till nöjen, kultur, kommunikationer och shopping – ligger Quality Hotel Galaxen. Här bor du i härligt moderna rum och har allt under ett tak – utmärkt för såväl kreativ konferens som mysig familjeweekend. Borlänge har ett rikt utbud av shopping och har fått epitetet ”Dalarnas köpstad”. I stadskärnan kan du besöka ett stort utbud av butiker eller mysiga fik. Kupolen är det stora shoppingcentrumet med 100 butiker, restauranger och spännande små boutiquer. Mittemot Kupolen ligger det nyöppnade Norra Backa Handelsområde – här kan du hitta allt från hemelektronik till träningskläder och livsmedel. Från hotellet har du bara 10 kilometer med bil till Dala Airport. Dessutom ligger Borlänge Centralstation endast 800 meter bort.

Borlänge – sevärdheter och aktiviteter året runt

I Borlänge finns det mycket att göra och upptäcka, året runt. Staden har exempelvis många museer, fornminnen och historiska byggnader. Sveriges mest kända timmerbyggnad, Ornnässtugan, är en oas med 35 byggnader och tusentals föremål som beskriver Borlänges historiska rötter. Borlänge erbjuder också goda möjligheter till friluftsliv och motion. Romme Alpin, ett av Sveriges största skidområden, är riktigt populärt och lockar många besökare årligen. Den vackra vandringsleden Bysjörundan och det stora naturreservatet Gyllbergen ger dig avkoppling och låter dig ladda batterierna. Många anser också att Borlänge är ett av Sveriges starkaste rockfästen, med djupa rötter i den industri- och bruksmiljö som präglat bygden. På nattklubben Liljan och på Wasabryggeriet kan du uppleva härliga konserter av både stora som små artister.   

Konferens, möten och lokaler i Borlänge

Vill du veta mer om våra konferens- och möteslokaler i Borlänge? Du hittar vårt utbud här.

Närliggande destinationer

Falun

Läs mindre
3 hotell i Borlänge

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

Upptäck Hotell Restaurang Konferens
3.2.13.011 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.