Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Västerås

Ska du till Västerås och behöver hotell? Vi har flera hotell i centrala Västerås. Bo nära centralstationen, sevärdheter, trevliga restauranger, barer, caféer och shoppinggator.

Vill du ha ett paket? I Packtivity kan du välja mellan upplevelser och aktiviteter som du kan boka samtidigt med hotellvistelsen. Varsågod!

Våra hotell i Västerås

Vi har flera hotell i centrala Västerås. På Clarion Collection® Hotel Etage bor du i hjärtat av stan med shopping runt hörnet. Om du vill bo riktigt nära avgångarna från Västerås centralstation så passar Comfort Hotel® Västerås perfekt med bara 10 meter till stationen. Oavsett hotell så bor du med promenadavstånd till Västerås många sevärdheter och restauranger!

Sevärdheter i Västerås

För att få en riktigt bra bild av staden är det ingen dum idé att ge sig ut på en stadsvandring. Börja i Kyrkbacken, Västerås äldsta stadsdel, och strosa bland trähus och slingriga gränder. Inte långt bort ligger Västerås Domkyrka, Sveriges tredje största domkyrka, som absolut är värd ett besök. Andra historiskt värdefulla sevärdheter är Proban, som är Sveriges enda bevarade skolfängelse, och Karlsgatan 2 som består av två muséer; Västerås konstmuseum och Västmanlands läns museum. Andra populära platser att besöka i Västerås är stadens Botaniska trädgård, Västerås Slott och Djäkneberget, en central stadspark med trevlig restaurang.

Roliga aktiviteter med familj, vänner och kollegor

Västerås erbjuder en riktig buffé när det kommer till aktiviteter och saker att göra tillsammans med vänner, familj eller kollegor. Ge dig ut på Svartån och upplev Västerås från en stand up paddle board. Sveriges första trampolinpark, Yoump, är ett populärt besöksmål för barnen. Om du tillhör den äventyrliga typen kan du ge dig ut på hängbroar, nät och linbanor högt uppe bland träden på Björnögårdens höghöjdsbana! För den som inte är rädd för att bli blöt finns Västerås Cable Park där du kan åka vattenskidor, kneeboard och wakeboard efter en eldriven linbana. Eller testa era hjärnor och samarbetsförmåga hos spännande och utmanande Prison Island! Välj och vraka!

Smidiga kommunikationer

Det finns många olika resvägar till Västerås, oavsett om du reser inrikes eller kommer från utlandet. Från Stockholm-Västerås flygplats tar det ca 8 minuter med bil till Clarion Collection Hotel Etage och Comfort Hotel Västerås, medan det tar en dryg timme hit från både Stockholm Arlanda Airport och Stockholm Skavsta Airport. I anslutning till Västerås city ligger Västerås centralstation, med tågtrafik, bussterminal och flygbussar. Clarion Collection Hotel Etage ligger ca 500 meter från centralstationen, medan Comfort Hotel Västerås ligger så nära som 10 meter.

Närliggande destinationer

Eskilstuna
Uppsala
Södertälje
Stockholm Arlanda Airport 

Läs mindre
11 hotell i Västerås

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.