Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Helsingborg Helsingborg ,  Sverige

Comfort Hotel® Helsingborg

Helsingborg,  Sverige

Comfort Hotel Helsingborg är ett trendigt hotell med enkla och smarta lösningar, bara 500 meter från Helsingborg C. Det självklara valet för dig som uppskattar cityläge, snygg design och moderna rum.

Comfort Hotel® Helsingborg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,6
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,6
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Helsingborg

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Comfort Hotel Helsingborg är ett modernt cityhotell med lobbybar, snyggt inredda rum och konferensmöjligheter för upp till 100 personer.

Mitt i Helsingborg

Comfort Hotel Helsingborg ligger på krypavstånd från Helsingborgs butiker, barer och restauranger, och bara fem minuter från centralstationen Knutpunkten. I närheten av hotellet finns också populära turistmål som Mariakyrkan, Rådhuset och Kärnan samt resterna av Helsingborgs slott. Kort sagt är Comfort Hotel Helsingborg den perfekta utgångspunkten för att upptäcka Helsingborg och Öresund! Läs mer om Helsingborg här.

Konferens

Vi erbjuder konferens- och eventlokaler supercentralt i Helsingborg. Välj mellan vårt moderna styrelserum, någon av våra fräscha konferenslokaler eller Vinterträdgården för större sällskap på upp till 100 personer. Och du, ska du ha en fest eller ett event, hyr vår nyrenoverade takterrass för skönaste hänget. 

Rummen

På Comfort Hotel Helsingborg finns 96 hotellrum, från smidiga enkelrum till flådiga sviter, i starka färger och med det du behöver och utan allt det andra tramset. Tänk bekvämt (skön säng), snyggt (genomtänkt inredning) och modernt (gratis wifi överallt) så är du hemma. 

Städning

För att vara schyssta mot både miljö och din plånbok så städar vi bara ditt rum var fjärde dag när du bor hos oss. Vill du ha städat varje dag? Inga problem. Det är bara att säga till i Barception så löser vi det - säg till senast klockan 22 dagen innan.

Mat och dryck

På Comfort Hotel Helsingborg serverar vi en läcker frukostbuffé med nybakat bröd, flingor, ost, kallskuret och färsk frukt. Vi har också en hotellbar med skön stämning, fullständiga rättigheter och en enklare loungemeny om du är hungrig. För större sällskap (konferens och event) erbjuder vi en varierad meny utifrån dina önskemål. Vi säger bara: varmt välkommen till Helsingborgs skönaste hotell!

Kontakt

  • Gasverksgatan 11 25225 Helsingborg , Sverige

Hitta till hotellet

Buss

Busshållplats: Mäster Palms Plats

Tåg

Knutpunkten (Helsingborg C)

Från Ängelholms/Helsingborgs Airport

Flygbuss till Helsingborg C (Knutpunkten)

Taxi

Vi rekommenderar Sverige Taxi,
telefon +46 42 180 200.

Om Comfort Hotel Helsingborg

Antal hotellrum

96 rum

Antal tillgänglighetsanpassade rum

3 rum

Avstånd flygplats

Ängelholms/Helsingborgs Airport: 35 km,
ca 30 min

Avstånd lokaltrafik

Busshållplats Mäster Palms Plats: 50 m
Centralstation: Knutpunkten (Helsingborg C): 500 m

Om Comfort Hotel©

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.