strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Utsikt över hamnen i Helsingborg.

Sköna spadagar vid havet i Helsingborg

Inget slår en dag på spa eller en spaweekend när man behöver en paus från vardagen. Planerar du ett besök i Helsingborg? Låt kroppen slappna av i bastun eller ta några lugna simtag i poolen. Du bestämmer hur din avkopplande stund ska se ut!

Perfekt efter en dags upptäckande

Reser du med barnen? Planerar du en rolig tjejresa, eller ska du och partnern iväg på en romantisk weekend? Ett besök på ett spa eller en relaxavdelning är en aktivitet som uppskattas av de flesta. Och efter en dag på stan eller besök av någon av Helsingborgs alla sevärdheter är det underbart att kunna koppla av på ett hotell med relax- eller spaavdelning. Bada i poolen, mjuka upp muskler och leder i bastun eller unna dig en välgörande helkroppsmassage.

Takpool med utsikt över hav och stad

I Helsingborg finns det alltså flera typer av spaupplevelser att välja bland, och du väljer själv hur länge du vill stanna. Ibland kan det räcka med ett dagspaket för att få tillbaka energin, medan det vid andra tillfällen krävs lite mer. Då kan du till exempel spana in Clarion Hotel® Sea U och förvandla spabesöket till en hel hotellvistelse! Där hittar du takterrass med takpool med en fantastisk utsikt över hav och stad.

Helsingborg

Spa och relax