Medlemskap
Färglad maträtt på restaurang AMA i Helsingborg.

Populära restauranger och barer i Helsingborg

Sundets pärla Helsingborg är en unik plats med fantastiska stränder, stora grönområden och inte minst spännande matupplevelser. Staden bjuder på fantastiska lokala råvaror med havets läckerheter i fokus.

En av Sveriges krogtätaste städer

Ett varierat utbud med influenser från hela världen gör Helsingborg till en av Sveriges krogtätaste städer. Med charmiga restauranger i en gemytlig atmosfär runt Mariatorget och havets alla fångster längs med hamnpromenaden, finns det något för alla. Gillar du att kombinera matupplevelser med en fantastisk natur? Här kan du uppleva stadens alla restauranger och barer och samtidigt njuta av utsikten över Öresund eller fantastiska parker och grönområden.

Restauranger och barer med havsutsikt

Längs med hamnpromenaden hittar du flera restauranger och barer med första parkett till den fantastiska hamn- och havsutsikt som Helsingborg bjuder på. Sol och bad på Fria bad och after beach-häng på Rooftop Bar i solnedgången? Eller värma sig med en rykande kopp kaffe i Living Room efter ett kallbad på Pålsjöbaden, för att sedan njuta av god mat och cocktails på AMA? Ja tack!

Ta en dagstur över sundet

Bara några minuters promenad från centralstationen hittar du flera av stadens populära restauranger och barer som erbjuder mat och dryck för alla tillfällen. Med sitt unika läge och stora utbud av matupplevelser är Helsingborg den perfekta destinationen för dig som älskar både hav och mat. Staden är verkligen en fröjd för såväl ögat som smaklökarna. Dessutom kan du ta dig över sundet till Helsingör på bara 20 minuter om du vill testa på några danska matklassiker.

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka

Upptäck
Hotell
Restaurang
Konferens