Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Helsingborg Helsingborg ,  Sverige

Comfort Hotel® Helsingborg

Helsingborg,  Sverige

Comfort Hotel Helsingborg är ett trendigt hotell med enkla och smarta lösningar, bara 500 meter från Helsingborg C. Det självklara valet för dig som uppskattar cityläge, snygg design och moderna rum.

Comfort Hotel® Helsingborg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Frukost

På Comfort Hotel Helsingborg serverar vi en grym frukostbuffé med nybakat bröd, flingor, ost, kallskuret och färsk frukt. Mycket på buffén är dessutom ekologiskt.

Frukosten serveras: 

Måndag - fredag: 05:45 - 10:00
Lördag - Söndag: 06:45 - 10:00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Parkering

Vi har ett övervakat parkeringshus med platser som du kan förboka via länken nedan, priset är 220 SEK per natt.

Gym & Relax

Starta eller avsluta dagen med träning i vårt gym, eller slappna av i vår bastu. Här finns separat dam- och herrbastu och omkädningsrum. Säg till i receptionen så sätter vi igång bastun. Du kan basta fram till kl. 22.00. Gymet är öppet 24-7, så inga ursäkter...

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 SEK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 SEK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Lazy Sunday

Comfort Hotel Helsingborg gillar slappa söndagar! För en extra kostnad på 100 kr per timme kan du snooza på rummet några timmar extra!

Wifi

Alla våra gäster har tillgång till gratis wifi över hela hotellet. Du kan lätt koppla upp din dator eller surfplatta både på rummet, lobbyn eller på terassen. Koppla upp dig på Comfort Hotel Helsingborg med en lätt registrering för inloggning. Surfa på!

Övriga tjänster

  • Konferenscenter
  • Djur tillåtna
  • Mötesrum
  • Bar

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.