Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Helsingborg Helsingborg ,  Sverige

Se alla hotell i Helsingborg, Sverige

Comfort Hotel® Helsingborg

Helsingborg,  Sverige

Comfort Hotel Helsingborg är ett trendigt hotell med enkla och smarta lösningar, bara 500 meter från Helsingborg C. Det självklara valet för dig som uppskattar cityläge, snygg design och moderna rum.

Comfort Hotel® Helsingborg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
6,6
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

6,6
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Helsingborg

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4
847 omdömen
4,5
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
4

Centralt och bra

den 9 juni 2024, Göteborg, Sverige, mikaelj488

Bra centralt hotell men lite slitet främst i badrum. All personal trevliga och hjälpsamma. Hade önskat lite billigare p möjlighet som erbjuds från hotellet.

Bra centralt hotell men lite slitet främst i badrum. All personal trevliga och hjälpsamma. Hade önskat lite billigare p möjlighet som erbjuds från hotellet.
Läs mer
1

Anna

den 27 maj 2024, Stockholm, Sverige, annasbroman

Rummet luktar unket och dammigt. Bäddsoffan var trasig, så min dotter fick sova dessa nätter i en säng med sluttande fotända. Kompensationen var på knappt 10Euro/natt. Förutom att bäddsoffan var tras…

Rummet luktar unket och dammigt. Bäddsoffan var trasig, så min dotter fick sova dessa nätter i en säng med sluttande fotända. Kompensationen var på knappt 10Euro/natt. Förutom att bäddsoffan var trasig så var den fläckig och dammig. Det var en brun heltäckningsmatta i rummet som förmodligen aldrig rengjorts på djupet. Den var riktigt snuskig.
Läs mer
2

Medelmåttig, slitet inte alls som på bileder

den 28 april 2024, Malmö, Sverige, Meander63836206998

Superior rum var under all kritik. Lucktade avlopp i hela rummet från toaletten. Sliten och nedgången interiör. Frukost var ok men pannkakor var slut och förklaringar var att leverantören har gjort fe…

Superior rum var under all kritik. Lucktade avlopp i hela rummet från toaletten. Sliten och nedgången interiör. Frukost var ok men pannkakor var slut och förklaringar var att leverantören har gjort fel. Lever inte alls upp till dom bilderna som ligger på hemsidan.
Läs mer
3

Ett sämre hotell

den 21 april 2024, , mymZ8657QT

Du får det du betalar för. Första rummet hade trasig toasits och toalettdörren. Första morgonens frukost väntade vi på frallor i 30 minuter och i övrigt var allt dåligt påfyllt. Dagen efter va det hel…

Du får det du betalar för. Första rummet hade trasig toasits och toalettdörren. Första morgonens frukost väntade vi på frallor i 30 minuter och i övrigt var allt dåligt påfyllt. Dagen efter va det helt tvärtom! Låter högt och mycket ur rören på rummen. Personalen var trevlig och kaffet gott!Och ett bra läge på hotellet!
Läs mer
5

Nöjd.

den 4 mars 2024, , Björn B

Vi har bott på detta hotell flera gånger. Varje gång har man möts av omtänksam, trevlig personal. Vi har alltid varit nöjda med frukost. Sköna sängar och man sov gott.Nära till färjeläget och runt ho…

Vi har bott på detta hotell flera gånger. Varje gång har man möts av omtänksam, trevlig personal. Vi har alltid varit nöjda med frukost. Sköna sängar och man sov gott.Nära till färjeläget och runt hotellet finns det många restauranger.Kommer att använda hotellet igen.
Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.