Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Ekoxen Linköping ,  Sverige

Se alla hotell i Linköping, Sverige

Quality Hotel™ Ekoxen

Linköping,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel Ekoxen – vackert beläget i centrala Linköping, granne med parken Trädgårdsföreningen. Här har du nära till allt! Hotellet passar perfekt för både konferensgäster och familjer.

Quality Hotel™ Ekoxen 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,0
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,0
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Ekoxen

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

3,5
786 omdömen
4
Läge
4
Sovkvalitet
4
Service
3,5
Standard
4
Rum
4
Renlighet
4

Avkopplande

den 29 februari 2024, Skara, Sverige, morgancaroline

Mycket trevlig och hjälpsam personal. Frukosten var utmärkt och Bar X hade mycket trevligt att välja mellan. Sköna sängar som gjorde att man sov gott och kände sig utvilad när man vaknade på morgonen.…

Mycket trevlig och hjälpsam personal. Frukosten var utmärkt och Bar X hade mycket trevligt att välja mellan. Sköna sängar som gjorde att man sov gott och kände sig utvilad när man vaknade på morgonen.
Läs mer
5

Bra hotell med fantastisk frukost

den 26 februari 2024, , hjalmar-51

Rummet var rent och välstädat. Frukosten var mycket mycket bra och innehöll det mesta. Förhållandevis rymlig och luftig frukostmatsal. Trevligt bemötande från all personal vi kom i kontakt med. Vi kom…

Rummet var rent och välstädat. Frukosten var mycket mycket bra och innehöll det mesta. Förhållandevis rymlig och luftig frukostmatsal. Trevligt bemötande från all personal vi kom i kontakt med. Vi kommer gärna tillbaka!
Läs mer
2

Angie

den 23 februari 2024, , Angie H

Städning var undermålig, dammigt och luktade väldigt mycket parfym, smutsiga väggar, och toaletten var inte ren, frukosten var tyvärr inte bra, mycket som smakade gammalt och yoghurten smakade utbland…

Städning var undermålig, dammigt och luktade väldigt mycket parfym, smutsiga väggar, och toaletten var inte ren, frukosten var tyvärr inte bra, mycket som smakade gammalt och yoghurten smakade utblandad, grönsakerna var inte alls fräscha. Vi bokade ett rum med 4 enkelsängar då vi inte ville ha våningssäng och väl framme så fick vi ändå våningssängar, två lampor i rummet vid våningssäng som var helt ur funktion, rummet var nära en ytterdörr i hallen som small varje gång någon gick förbi, vilket väckte både barnen och oss vuxna, tur att vi bara sov en natt!
Läs mer
4

Sandra

den 12 februari 2024, , sandral192024

Läget bra med bra parkering .välfylld minibar & bastu på rummet . Dock var mattorna ofräscha på rummet . Sängarna sköna men nåt dånande ljud störde sömnen . God frukost , trevlig personal. Stora hel…

Läget bra med bra parkering .välfylld minibar & bastu på rummet . Dock var mattorna ofräscha på rummet . Sängarna sköna men nåt dånande ljud störde sömnen . God frukost , trevlig personal. Stora hela nöjd med min övernattning .

Svar från ägaren

den 18 februari 2024

Tusen tack för din feedback Sandra, vad härligt att du hade det bra hos oss. Vi tar till oss av vad du skriver och ska kika på mattorna samt det dånande ljudet direkt. Varmt välkommen tillbaka!

Läs mer
1

Skitdåligt

den 26 november 2023, , jhogge69

Tog 60min för receptionen o checka in oss i rätt rum fast jag hade kvitto på betalningen och bokningsnummer till hands.... Var där för o fira en 75åring hade tider med mat och andra aktiviteter bokade…

Tog 60min för receptionen o checka in oss i rätt rum fast jag hade kvitto på betalningen och bokningsnummer till hands.... Var där för o fira en 75åring hade tider med mat och andra aktiviteter bokade.Men receptionen kunde inte va smidig och bara ge oss ett rum för 3 vuxna som va beställt och betalt innan.Har aldrig varit med om sämre bemötande kommer aldrig någonsin bo på Ekoxen mer

Svar från ägaren

den 1 februari 2024

Vad tråkigt att ni inte var nöjda med vår service. Vi tar verkligen till oss av detta och hoppas att ni väljer att besöka oss igen framöver så vi kan få visa att vi kan bättre.

Läs mer

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.5.019 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.