Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Malmö Sverige

5 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Möten och konferens i centrala Malmö

Malmö är ett perfekt val för ditt möte eller konferens – en charmig liten storstad i hjärtat av Öresundsregionen med närhet till såväl Köpenhamn som Kastrup och Malmö Airport.

Konferens i Malmö

Vi har både små och stora konferenshotell där vi gärna skräddarsyr ditt besök enligt önskemål, oavsett om du söker en lokal till mötet, festen, eventet eller workshopen. Välj och vraka mellan våra hotell i Malmöregionen. Missa inte det prisbelönade restaurangkonceptet Kitchen & Table by Marcus Samuelsson och en välbesökt Skybar med stans läckraste utsikt på Clarion Hotel® & Congress Malmö Live, eller upptäck vårt stora konferenshotell Quality Hotel™ View i nya expansiva stadsdelen Hyllie, strax utanför stan. Är ni ute efter mindre konferenshotell ligger våra två populära konferenshotell Clarion Collection® Hotel Temperance och Comfort Hotel® Malmö mitt i Malmö, ett stenkast från Malmö centralstation

Från våra konferenshotell har du också nära till Malmö högskola, Hovrätten över Skåne och Blekinge, Orkla Foods, IBM, Ikano Bank och innerstadens företag och nöjen.

Något av det bästa med Malmö är att det är nära till mycket, så får du möjlighet rekommenderar vi att du ger dig ut på stan. Att ta sig fram med cykel är både idylliskt och enkelt här nere i Sveriges plattaste landskap. På flera av våra hotell kan ni låna cyklar och bege er ut på sightseeing, eller varför inte ta en närmre titt på Turning Torso nere i arkitektpärlan Västra Hamnen och känna havsdoften medan ni spanar ut över Öresund?

Om du vill se mer än Malmö ligger studentstaden Lund bara tio minuter bort med tåg och på 35 minuter är du i Köpenhamn. Reser du med flyg tar det 20 minuter med bil till Kastrups flygplats och lika snabbt kommer du till Malmö Airport.

Läs mindre
5 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.2.003 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.