Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Norrköping

Ska du till Norrköping och behöver hotell? På Comfort Hotel® Norrköping bor du på gångavstånd till centralstationen, trevliga restauranger, barer, caféer och shoppingstråk i stadsdelen Saltängen, mitt i centrala Norrköping.

Sevärdheter i Norrköping

Som gammal industri-, handels- och sjöfartsstad finns många intressanta sevärdheter, miljöer och muséer att besöka i Norrköping! Strosa längs med Motala ström, av lokalborna kallad Strömmen, som rinner genom staden. Här är det svårt att missa Arbetets Museum, även kallat Strykjärnet, en byggnad med formen av en sjuhörning som står mitt i vattnet. Är du här under sommarhalvåret är ett måste att gå längs med promenaderna, tre vackra lindalléer som ramar i stadskärnan, och en viktig del av Norrköpings identitet och karaktär.  

Bo nära Kolmårdens Djurpark

När du bor på Comfort Hotel Norrköping har du också nära till Nordens största djurpark, Kolmårdens Djurpark. Det populära utflyktsmålet ligger bara 3 mil utanför centrum och är en perfekt dagsutflykt om du är på besök i Norrköping.

Smidiga kommunikationer

Inne i Norrköping tar du dig enklast runt med spårvagn och buss, men det är även smidigt att ta sig till och från Norrköping, oavsett om du ska vidare inrikes eller utomlands. Förutom bra tågförbindelser är staden även knutpunkt för flera stora vägar i Sverige, som motorvägen E4 samt väg E22, som tar dig söderut längs med östkusten. Flyger du till Norrköpings flygplats tar det bara 10 minuter att åka till centrum. Från Skavsta flygplats tar det 45 minuter och från Arlanda Airport är du framme efter ca 2,5 timmar.

Företag i Norrköping

Trots sin rika historia inom svensk textilindustri är de största branscherna i Norrköping idag inom papper/förpackning, logistik och transport, elektronik, handel och it/media. Det är även i Norrköping som du hittar de statliga myndigheterna SMHI, Luftfartsverket, Kriminalvården, Migrationsverket och Sjöfartsverket. Stora företag som Whirlpool, Goodyear, Servera och Stadium har staden som bas för varudistribution med stora lager.

Promenadavstånd till Campus Norrköping

Ska du hälsa på en av Norrköpings alla studenter? Med sitt centrala läge är Comfort Hotel Norrköping perfekt som utgångspunkt och du kan enkelt promenera genom city till Campus Norrköping. Du är framme på 18 minuter!

Vill du ha tips på vart du kan äta riktigt god mat i Norrköping? Vi hjälper dig!

Vi har listat fem heta restauranger i Norrköing - allt från tapas till grekiskt och riktigt bra kött. Läs mer här.

Närliggande städer

Linköping
Nyköping
Örebro

Läs mindre
6 hotell i Norrköping

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.