Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Nyköping

Välkommen till Södermanland och Nyköping – en av Sveriges äldsta städer. I staden finns gott om spännande aktiviteter för alla åldrar. Dessutom finns det i staden ett rikt kulturliv, intressant historia och härlig natur.

Närhet till shopping och kultur

Nyköping ligger vid kusten och har en kompakt och mysig stadskärna. Clarion Collection Hotel Kompaniet  är ett hotell med unik historia, vackert beläget precis intill Nyköpingsån. På hotellet bor du centralt och mitt i Nyköpings hantverkshistoria. Utanför tröskeln hittar du såväl mysiga butiker som större etablerade kedjor. Längs med den vackra ån kan du uppleva såväl gamla slott som museum och gallerier. Nyköpings hamn är stadens ansikte mot Östersjön och ligger inom behagligt avstånd. Dessutom ligger Stockholm Skavsta Airport endast en kvarts bilresa från hotellet.

Avkoppling och träning

Efter en lång dag kan det vara skönt att koppla av och ladda batterierna. På Clarion Collection Hotel Kompaniet har du som gäst tillgång till en gemytlig relaxhörna med jacuzzi och bastu. Nyköping har en levande golfkultur och hotellet har samarbete med två närliggande golfbanor, som ligger endast 15–20 minuter bort.

Slott, natur och aktiviteter – upplev fantastiska Nyköping

Nyköping är en historisk stad full med intressanta byggnader. I stadens centrum finns två kyrkor som båda är från 1200-talet. Längs med den vackra Nyköpingsån kan du strosa på egen hand längs kultur- och skulpturstråk och stanna vid historiska platser. Runt staden finns också vandringsleder, berg, kajaker och bra fiskeställe för den äventyrslystne. Mellan hamnen och torget, precis vid ån, ligger slottet Nyköpingshus – ursprungligen en medeltida borg men nu både museum och restaurang.

Konferens, möten och lokaler i Nyköping

Vill du veta mer om våra konferens- och möteslokaler i Nyköping? Du hittar vårt utbud här.

Närliggande destinationer

Norrköping

Södertälje

Eskilstuna

Läs mindre
5 hotell i Nyköping

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.