Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Skövde Sverige

1 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferens och mötesrum i Skövde

Är du på jakt efter mötesrum, konferenslokaler eller en festlokal i Skövde? Konferenshotellet Quality Hotel™ Prisma har lokaler som passar allt från mindre möten till företagsfester. Hotellet ligger vid Boulognerparken, mitt i Skövde.

Quality Hotel Prisma är ett utmärkt val för dig som behöver lokaler med centralt läge i Skövde, med närhet till lokala kommunikationer och stadens restauranger, shopping och sevärdheter runt hörnet. Om ni anländer till Skövde med tåg kan ni antingen promenera de 500 metrarna till hotellet eller ta en fem minuters busstur från Skövde Resecentrum.

Quality Hotel Prismas konferensavdelning finns flera grupprum och konferenslokaler som enkelt kan anpassas och möbleras efter era önskemål. Hotellet hjälper gärna till med fikat, snacks, lunch och kaffe, så ni kan hålla igång hjärnan under dagen. Och behövs en festmiddag till kvällen går det också att ordna. Lokalerna fungerar självklart utmärkt till privata fester och event, som bröllop, födelsedagsfester eller utställningar.

Om teamaktiviteter står på agendan tar ni er enkelt från hotellet till flera populära turistmål i krokarna. Varför inte ta en tur till Läckö Slott eller Skara Sommarland? Kommer ni på vårkanten är Hornborgarsjön ett måste, när tusentals tranor stannar till och utför sin traditionella trandans! Men man behöver inte åka långt för att uppleva något nytt. 8 minuters promenad från hotellet finns till exempel Sveriges första kulturhus där det går att ta del av konstutställningar, filmvisningar och teateruppsättningar, året om.

Läs mindre
1 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.8.003 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.