Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Varberg

Välkommen till Halland och vackra Varberg. Staden är en inspirerande och historisk plats där du kan uppleva såväl kultur som avkoppling och högklassigt boende.

Vill du ha ett paket? I Packtivity kan du välja mellan upplevelser och aktiviteter som du kan boka samtidigt med hotellvistelsen. Varsågod!

Centralt läge i charmiga hantverkskvarter

Varberg är en spännande stad med allt på behändigt avstånd. På Clarion Collection Hotel Fregatten får du ett centralt läge mitt i de vackra hantverkskvarteren. Med närhet till både Varberg station och strandpromenaden bor du i moderna rum inspirerade av hav, klippor och sand och segel. I Varbergs centrum, bara 400 meter från hotellet, handlar du i butiker, avnjuter en god bit mat på någon av restaurangerna eller besöker någon av Varbergs attraktioner. Varbergs torg är känt över hela landet och är ett av Sveriges största torg sett till ytan. Gatorna som strålar ut från torget har små men fina butiker. Från hotellet har du drygt en timmes bilresa norrut till Gothenburg-Landvetter Airport och något kortare till Halmstad Airport söderut.

Historia, avkoppling och golf – Varberg inspirerar och utbildar

När du besöker Varberg är badet ett måste. Under sommaren har du flera härliga stränder att välja mellan. Apelviken och Läjet är de absolut mest besökta stränderna - det var här som vågseglingen fick fäste och började utvecklas i Sverige. På vintern kan du besöka Varmbadhuset eller någon av SPA-anläggningarna som finns. Redan i början av 1800-talet sökte sig människor till Varberg för att stärka sin hälsa och njuta av de vackra miljöerna. Oavsett vilken typ av avkoppling du söker efter – Varberg har något för dig och här finns traditionen och förutsättningarna för att må gott. Varberg har också en levande golfkultur och hotellet samarbetar med Varbergs GK för att kunna erbjuda förmånliga golfpaket. Bara några minuter från Clarion Collection Hotel Fregatten ligger den vida kända Varbergs Fästning. Den magnifika borgen står som ett landmärke för staden och att promenera runt fästningen längs med havet är både fascinerande och vackert.

Konferens, möten och lokaler i Varberg

Vill du veta mer om våra konferens- och möteslokaler i Varberg? Du hittar vårt utbud här.

Närliggande destinationer

Halmstad

Göteborg

Borås

Läs mindre
17 hotell i Varberg

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.