Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Köpenhamn Danmark

3 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferens och möte i Köpenhamn

På våra hotell i Köpenhamn erbjuder vi konferenser, möten och events för dig som vill vara mitt i hippaste Vesterbro, dig som föredrar omgivningar med unik design, eller dig som vill vara nära Kastrup flygplats. Hos oss har du valmöjligheter.

Hotell för små och stora möten

Våra konferenshotell i centrala Köbpenhamn har flera unika rum som passar allt från mindre möten till större konferenser och events. Köpenhamn är dessutom perfekt som utgångspunkt för konferenser om det finns tid över för pauser och egentid eller om du ska ut på roliga aktiviteter med teamet. God mat och dricka är en viktig del av upplevelsen och du kan äta både lunch och middag på hotellet. För övernattande gäster finns också frukost tillgängligt. Oavsett anledning har vi hotell med lokaler och lägen som skapar unika möten och arrangemang.

Centralt läge i Köpenhamn

Håller du ditt nästa möte eller konferens på Villa Copenhagen, har du staden precis utanför dörren med nära avstånd till Tivoli, stadens många restauranger och hamnbad. Varför inte besöka historiska Rosenborg Slott, vackra Nyhavn eller Kødbyen som erbjuder allt från slakteri till mat och konstgallerier? Här kan du läsa om vad turiststaden Köbenhamn har att erbjuda

Arrangera konferensen nära Kastrup flygplats

Kommer internationella gäster till konferensen eller eventet passar lokalerna på Clarion Hotel Copenhagen Airport perfekt. Med bara 2 minuters gångavstånd till flyplatsens terminaler och t-bana precis vid konferenslokalerna blir vistelsen enkel och smidig. Har du några timmar över efter dagens möten kan du enkelt ta dig in till centrum. T-banan som ligger direkt i anslutning till Terminal 3 tar dig till Köpenhamns centrum och stadens alla sevärdheter på bara 12 minuter. 

Läs mindre
3 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.11.002 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.