MedlemskapMina bokningarKundservice
Takpool på hotell Villa Copenhagen i Köpenhamn.

Njut av spa i centrala Köpenhamn

Köpenhamn är Danmarks surrande huvudstad med vackra miljöer, spännande kultur och en positiv atmosfär. Utöver detta finner du även ett stort antal spahotell! Boka in dig på en hel weekend som kantas av spa och wellness, eller ta en blixtvisit till ett av alla spahotell innan du flyger från Kastrup.

Ladda upp inför flygresan på Ni’mat Spa

Ska du flyga från Kastrup? Passa på att varva ner inför den långa flygresan med en härlig spadag på Ni’mat som ligger centralt i Köpenhamn, eller på spaavdelningen med samma namn på Clarion Hotel® Copenhagen Airport. Här finner du fantastiska relaxavdelningar som bjuder på uppvärmda pooler, avkopplande ansiktsbehandlingar och skön massage. Det finns också möjlighet ett beställa goda tapasrätter och svala drinkar direkt till de bekväma loungemöblerna på spaavdelningen.

Boka in en helg på Villa Copenhagen

Villa Copenhagen är ett välbesökt lyxhotell på Tietgensgade i hjärtat av den danska huvudstaden. Hit reser såväl lokalbefolkning som turister för att njuta av god mat och avkopplande aktiviteter i harmonisk miljö. Vill du ta en simtur i den uppvärmda takpoolen, återfå energi i bastun eller ta ett uppfriskande träningspass i hotellets toppmoderna gym? Vi rekommenderar varmt att du bokar in en eller flera nätter på Villa Copenhagen inför ditt nästa besök till Köpenhamn.