Medlemskap
Takpool på hotell Villa Copenhagen i Köpenhamn.

Njut av spa i centrala Köpenhamn

Köpenhamn är Danmarks surrande huvudstad med vackra miljöer, spännande kultur och en positiv atmosfär. Utöver detta finner du även ett stort antal spahotell! Boka in dig på en hel weekend som kantas av spa och wellness, eller ta en blixtvisit till ett av alla spahotell innan du flyger från Kastrup.

Finn frid i kropp och själ

Välkommen till den pulserande nordiska huvudstaden som lockar besökare från när och fjärran. Men det är inte bara för sina livliga gator och torg som denna stad är känd - även dess spa- och wellnessanläggningar lockar till sig resenärer som söker avkoppling och trevliga spabehandlingar. Spa och relax i Köpenhamn ger besökare möjlighet att slappna av, varva ned och skämma bort sig själva. Så nästa gång du funderar på att boka en resa, varför inte ge dig själv gåvan av avkoppling och återhämtning i Köpenhamn?

Boka in en helg på Villa Copenhagen

Villa Copenhagen är ett välbesökt lyxhotell på Tietgensgade i hjärtat av den danska huvudstaden. Hit reser såväl lokalbefolkning som turister för att njuta av god mat och avkopplande aktiviteter i harmonisk miljö. Vill du ta en simtur i den uppvärmda takpoolen, återfå energi i bastun eller ta ett uppfriskande träningspass i hotellets toppmoderna gym? Vi rekommenderar varmt att du bokar in en eller flera nätter på Villa Copenhagen inför ditt nästa besök till Köpenhamn.

Köpenhamn

Spa och relax