Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Bodö Norge

2 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferens- och möteslokaler i Bodö

Vill du boka möteslokal i Bodö? Vårt konferenshotell har centralt belägna lokaler för många olika behov. Med 5 minuters promenad till Bodö station och några minuters bilresa till Bodös flygplats är det lätt att ta sig hit.

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø har flera olika konferenslokaler och mötesrum på en plats utöver det vanliga som passar för allt från mindre möten, kickoffer och workshoppar, till utbildningar och mingel i norra Nordnorge. Mat och dryck serveras för alla dagens måltider och fikat håller energin på topp hela mötesdagen. Efter dagens möte, brainstorming och teamwork kan ni varva ner i hotellets gym eller bastu.

Hotellet, som har en lång och dramatisk historia, drabbades hårt då staden bombades under andra världskriget. Den spegel som idag hänger i matsalen var en av få saker som klarade sig. Bland hotellets många välkända gäster utmärker sig författaren Knut Hamsun, som skrev sin bok "Segelfoss by" i hotellets tornrum.

Bodö kan sägas vara Norges flyghuvudstad med en av norska flygvapnets största flygbaser, huvudkontoret för det norska flygbolaget Widerøe samt det nationella flygmuseet Norskt Luftfartsmuseum. Här ligger även en av Norges två polishögskolor.

Konferenshotellets läge bjuder på en genuin naturupplevelse och är perfekt att utgå ifrån när du vill utforska Nordnorges kultur och natur. Besök Luftfartsmuseet, Nordlandsmuseet, titta på norrsken och paddla kajak under midnattssolen. Passa på att uppleva världens starkaste tidvattenström, Saltströmmen. Välkommen till Bodö! 

Läs mindre
2 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.11.002 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.