Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Bodö

Välkommen till nordnorska och natursköna Bodö. På våra hotell i Bodö bor du mitt i stadens livfulla hjärta. Här kan du spana efter havsörnar, shoppa eller uppleva häftiga naturfenomen – i Bodö finns aktiviteter av alla slag precis utanför dörren.

Boenden mitt i stadens kärna

Bodö ligger på en halvö längs kusten i Nord-Norge och erbjuder storslagna naturupplevelser. Paddla kajak, koppla av på en båt eller fiska i världens starkaste tidvattenström, Saltstraumen. I staden finns också flera aktiviteter mitt i centrum. Clarion Collection® Hotel Grand Bodø ligger centralt nära Bodös shoppinggata Glasshuset och hamnen. Centralt beläget, ett knappt kvarter från Bodös domkyrka och Bymuseet i Bodø - Nordlandsmuseet ligger Comfort Hotel® Bodø. Rätt på kajkanten hittar du Quality Hotel™ Ramsalt, som har fin utsikt över havet. De populära turistmålen Luftfartsmuseet och Galleri Bodøgaard på behagligt avstånd från alla hotellen. Att Bodø Airport bara ligger ett par minuter från centrum med bil och gör det enkelt att ta sig till och från den populära destinationen.

Avkoppling och träning

Efter en lång dag kan det vara skönt att slappna av och ladda batterierna. De flesta av våra hotell har egna gym som hotellgäster kan använda kostnadsfritt. Clarion Collection Hotel Grand Bodø har inget eget gym, men hotellgäster får rabatt på entréavgiften till Rapida Balance, tvärs över gatan. Om du hellre vill ta dig utomhus och uppleva Bodö från apostlahästarna kan våra receptionister alltid tipsa om fina promenad- eller löprundor i närområdet. 

Kultur, natur och historia

Bodö är en livlig stad som också är en av de snabbast växande städerna i staden. I staden hittar du konst och hantverk i typisk nordnorsk still men också moderna konserter och smakfulla restauranger. Ett besök på ön Kjærringøy tar dig tillbaka i tiden. Ön har vackra stränder och höga bergstoppar och är en av Norges bäst bevarade handelsplatser från 1800-talet. Med sitt geografiska läge har Bodö också bra förutsättningar för att uppleva häftiga naturfenomen. Staden ligger cirka nio mil norr om polcirkeln och har midnattssol från 4 juni till 8 juli. Om du i stället planerar ditt besök till vintern kan du ha turen att få uppleva norrskenet.

Konferens, möten och lokaler i Bodö

Planerar du en konferens eller ett möte i Bodö? Här hittar du all information om våra konferens- och möteslokaler i Bodö.

Läs mindre
5 hotell i Bodö

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.5.019 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.