Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Oslo Norge

11 hotell matchar din sökning

Lägg till ett eller flera hotell till din förfrågan, så kontaktar vi dig.

11 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Möte, konferens & event i Oslo

Välkommen till Oslo, Norges huvudstad och internationella knutpunkt! Om du ska ha möte, konferens eller event i Oslo har vi en mängd alternativ för dig med våra många och varierande hotell i och utanför centrum.

Här hittar du allt från små och historiska hotell i stadskärnan till stora konferenshotell i utkanten av Oslo och vid flygplatsen. Hotellens möjligheter spänner från enkla mötesrum för ett fåtal personer till stora arenor som har plats för både kongresser, kick-off, bilutställningar och bröllop. Om du behöver mat till mötet, konferensen eller eventet, så ordnar vi självklart med det, varje sig det gäller en lättare fika eller en ordentlig festkväll med trerätters middag.

Med konferensen i Oslo får du dessutom tillgång till allt som en huvudstad kan erbjuda och mer därtill. Här finns allt från nytänkande, arkitektur, kultur och folkliv till en mängd museer för den historieintresserade. Med sitt vackra läge vid fjorden har Oslo den charm som bara en sjöstad kan ha, så passa gärna på att promenera runt i staden om du har lite egentid mellan mötena. Ta till exempel en tur upp på taket på Operan, som ligger precis vid vattenkanten vid Oslofjorden, eller besök Torggatas många spännande butiker och restauranger.

Från Oslo flygplats Gardermoen tar det strax över 20 minuter med flygtåg in till stan och strax under 40 minuter med bil och taxi.  

Läs mindre
11 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.13.011 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.