Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Stavanger Norge

6 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Möte och konferens i Stavanger

Ska du till Stavangerregionen för möte eller konferens? Vi har många hotell med en rad möjligheter för konferenser och arrangemang, både i Stavanger centrum, i industriområden utanför stadskärnan och vid Sola flygplats, Stavanger.

Mitt i Stavanger centrum ligger flera av våra konferenshotell, bland annat Clarion Hotel® Stavanger. Hotellet passar ypperligt för allt från små möten till större konferenser och tillställningar. Här väntar en stor och flexibel sal, som används till allt från konferenser till galamiddagar. Om du får lite egentid på hotellet finns en relaxavdelning på översta våningen med bastu, jacuzzi och en fantastisk utsikt över staden.

För stora konferenser och tillställningar har vi flera hotell i närheten av staden, både vid For DnB Arena, i Sandnes och vid Sola flygplats Stavanger. På Stavanger Forum vid Madla ligger Clarion Hotel® Energy, med stor konferensavdelning samt utställnings- och mingelområde. Här finns även Kitchen & Table Restaurant och bar samt gångbro över till DnB Arena. Quality Hotel™ Pond ligger cirka tio minuter från både Stavanger och Sola, med restaurang och konferensanläggning som passar för allt från konferenser till kickoff's. Inte långt bort ligger även Viking stadion och den långsträckta Solastranden.

Konferenshotellet Quality Airport Hotel™ Stavanger är ett bra alternativ för både små och stora konferenser och arrangemang, vare sig det gäller privata tillställningar eller företag. Hotellet har ett fint läge med kort väg till Stavanger centrum, Forus, Tananger, Sandnes och Sola. Om du vill ha omedelbar närhet till gaten finner du Clarion Hotel® Air, med flera mötes- och konferenslokaler, precis vid flygplatsen. 

Våra konferenshotell erbjuder så mycket mer än konferenser och möten, de är även perfekta för olika events och fester. Läs mer om festlokaler i Stavanger här.

Om du får tid över finns det mycket att se och göra i Stavanger. Staden präglas av små mysiga gator med butiker och kaféer. I hamnen ligger flera restauranger längs vattnet. För naturupplevelser finns de vackra sandstränderna vid Sola, Lysefjorden och den världskända Preikestolen i närheten!

Läs mindre
6 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.11.002 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.