Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Stavanger

Stavanger har hela elva kilometer lång kustlinje, hamnområde med restauranger, barer och pubar vid vattnet, och mysiga små gator med vitmålade trähus och pastellfärgade caféskyltar. Mitt i denna charmiga kärna finns våra hotell.

Vill du ha ett paket? I Packtivity kan du välja mellan upplevelser och aktiviteter som du kan boka samtidigt med hotellvistelsen. Varsågod!

Centralt läge i hamnstad

I oljehuvudstaden Stavanger hittar du både västlandsnatur på sitt bästa sätt, gammal sjöfartshistoria och en välbevarad, livlig hamnstad. Beläget i Stavanger centrum ligger fyra av våra hotell, som tillsammans har stadens mest spektakulära takterrass, hotellrum i gamla sjöbodar och takvåning med jacuzzi.

Upplevelser för alla

Vare sig du är på semester, jobb eller genomresa, har Stavanger mycket som bör ses och upplevas. De långa, vita jærstränderna vid Sola är fantastiska, både för bad, picknic i sanden och surfing. Även Lysefjorden och den berömda Preikestolen ger vackra och spännande naturupplevelser för både stora och små. I centrum kan du promenera längs bryggan och äta lunch på en av stadens trevliga restauranger i hamnområdet, eller så kan du promenera i Gamle Stavanger, som är norra Europas bäst bevarade trähusområde.

Mötesplatser och evenemang i Stavanger

För konferenser, möten och evenemang har vi flera stora hotell i närheten av staden, båda vid DnB Arena, i Sandnes och vid Sola flygplats Stavanger. Läs mer om Stavangers konferenshotell här.

Mer om Stavanger

6 anledningar att älska Stavanger

Saker att se och göra i Stavanger

Läs om våra 10 mest populära resmål

 

Närliggande destinationer

Sola

Sandnes

Haugesund

Kristiansand

Läs mindre
8 hotell i Stavanger

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

Upptäck Hotell Restaurang Konferens
3.2.13.011 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.