Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Luleå Sverige

3 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferens och mötesrum i Luleå

Om du ska ha möte, konferens eller event i Luleå har vi flera konferenshotell att välja mellan. På våra centralt belägna hotell kan vi fixa det mesta, vare sig du behöver den perfekta lokalen, något gott att äta och dricka eller en skön säng.

Våra konferenshotell Clarion Hotel® Sense och Quality Hotel™ Luleå passar perfekt för att samla teamet för mötet, kickoffen eller en längre konferens. Här får du hjälp med allt från teknik och planering, till fika och snacks, finare middagar och mingel. Och söker du lokal till bröllopet, födelsedagen eller en utställning så fixar vi det också.

Det går snabbt att ta sig till hotellen, vare sig du kommer med tåg eller flyg. Luleå centralstation ligger bara ca 500 meter bort och till Luleå Airport tar det runt 10 minuter med bil.

I Luleå finns ett spännande och växande näringsliv. Med The Node Pole uppmärksammas stadens perfekta förutsättningar för datacenter - här finns nämligen Facebooks två enorma datacenter. Luleås tekniska universitet är en starkt bidragande faktor till utvecklingen, med många spännande utbildningar och forskning i världsklass.

Våra konferenshotell Clarion Hotel Sense och Quality Hotel Luleå ligger bara ett stenkast från Norra hamn och ger er ett perfekt utgångsläge för att utforska Luleås nöjen och upplevelser. På promenadavstånd hittar ni Stadsparken, Norrbottensteatern, Luleå citys shoppinggator och restauranger. För den historieintresserade ligger dessutom den UNESCO-utsedda världsarvsbyn Gammelstads Kyrkstad i närheten. Luleå är självklart även känt för sitt vackra, naturnära läge med havet som granne och närliggande skärgård, vilket öppnar upp för en hel del friluftsliv och äventyr.

Läs mindre
3 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.1.018 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.