strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Nygrillad hamburgare med smält ost.

Mat och dryck i Luleå – något för alla smaker

Ett besök i Luleå innebär många möjligheter att utforska olika kulinariska guldkorn. Luleå är ett matparadis som definitivt har något för alla preferenser och smaker. Här kan du utforska klassiskt eller nytt i trevliga miljöer, och med en prislapp som passar dig.

Barer med utsikt och goda drinkar

Vill du varva ner med en god drink efter en lång dag i Luleå? Att hitta en bar i din smak lär inte ta lång tid! Takbaren på Clarion Hotel® Sense är ett populärt val – här kan du njuta av en välkomponerad cocktail med utsikt över Norra Hamn och takåsarna. Staden erbjuder en rad olika barer, varav flera är nischade. Du hittar barer med förkärlek till gin, whiskey och öl. Och många som håller öppet långt in på natten.

Hitta en restaurang som passar dig

Ett besök i Luleå bör definitivt förgyllas med ett besök på någon av stadens många gourmetrestauranger som erbjuder genuina smaker av Swedish Lapland. Vi garanterar rika smakupplevelser med norrländska råvaror, för de som vill. Är du kanske är sugen på något mer internationellt? Luleås matscen innehåller givetvis även asiatiskt, italienskt, amerikanskt och mycket mer. Välkommen till Luleå!

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka